Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Λάμπει" ο Κωνσταντέλιας - Δικαιώνει Σαββίδη η μεταγραφή - Έξαλλος ο Λουτσέσκου, κατσάδα στον Κονσταντίν!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-24 23:25:00

"Λάμπει" ο Κωνσταντέλιας - Δικαιώνει Σαββίδη η μεταγραφή - Έξαλλος ο Λουτσέσκου, κατσάδα στον Κονσταντίν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Λάμπει" ο Κωνσταντέλιας - Δικαιώνει Σαββίδη η μεταγραφή - Έξαλλος ο Λουτσέσκου, κατσάδα στον Κονσταντίν!

"Τρελάθηκε" ο Ρουμάνος εν ώρα αγώνα με όσα έβλεπε στα Γιάννινα. Οι ασπρόμαυροι νίκησαν με τον Έλληνα άσο να κάνει για ακόμα ένα παιχνίδι τρομερή εμφάνιση, όμως είχαν και αρκετά προβλήματα. Τι ενόχλησε τον προπονητή και ποιος είναι ο νέος ηγέτης;

Πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στη δύσκολη έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, επιστρέφοντας στα "τρίποντα" μετά από δύο ματς στη Super League και ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο την εβδομάδα, αφού θυμίζουμε ότι προέρχεται από επικράτηση επί της Ελσίνκι με 3-2.

Στα Ιωάννινα έλαμψε και πάλι το άστρο του Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά δύο γκολ σε ένα ματς στην καριέρα του, με το δεύτερο μάλιστα να είναι πολύ εντυπωσιακό. Ο μικρός λίγο έλειψε να κάνει και χατ τρικ, ενώ ήταν πηγή κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα σχεδόν σε ολόκληρο το 90λεπτο. Αν συνεχίσει έτσι στην Ελλάδα και παράλληλα κάνει... έστω και ένα μεγάλο ματς στην Ευρώπη, θεωρείται δεδομένο πως το καλοκαίρι θα "σκάσουν" προτάσεις με οκταψήφια ποσά!

Ο Ζίβκοβιτς έδωσε συνέχεια στην περίοδο μεγάλης φόρμας που διανύει καθώς σκόραρε ξανά, έστω και αν προήλθε από τον πάγκο. Πάρα πολύ καλός ήταν για ακόμα ένα ματς και ο Τάισον, ενώ ο Ντεσπόντοφ δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει, αν και φάνηκαν δείγματα της ποιότητάς του σε 1-2 φάσεις. Κάπως έτσι ο Λουτσέσκου βρέθηκε να έχει στα χέρια του 4 μεσοεπιθετικούς πρώτης γραμμής και έναν... ευχάριστο πονοκέφαλο για το ποιον θα αφήσει εκτός ενδεκάδας σε κάθε παιχνίδι.

Αξίζει να σταθούμε λίγο παραπάνω στον Τάισον, αφού τώρα αποδεικνύεται το πόσο σημαντική ήταν η μεταγραφή του τον περασμένο Ιανουάριο. Έχοντας κάνει πλήρη καλοκαιρινή προετοιμασία ο Βραζιλιάνος είναι εξαιρετικός φέτος και δικαιώνει τους Λουτσέσκου-Σαββίδη για την επιλογή τους. Παράλληλα, βγάζει στο γήπεδο την εμπειρία και την ηγετική του προσωπικότητα, με χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο του 66ου λεπτού, όταν έκανε... ιδιαίτερα μαθήματα στον Σοάρες για το πώς θα έπρεπε να αμυνθεί στην αριστερή πλευρά, με τον Πορτογάλο αμυντικό να τον ακούει με προσοχή!



Μπορεί ο ΠΑΟΚ να νίκησε, αλλά είναι δεδομένο πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα αφήσει στην άκρη ορισμένες χτυπητές αδυναμίας που έβγαλε η ομάδα του. Με αποκορύφωμα τις αντιδράσεις της άμυνας στις στημένες, καθώς αυτές ήταν από κακές έως τραγικές!

Ο Δικέφαλος του Βορρά δέχθηκε από τον ΠΑΣ σχεδόν το... ίδιο γκολ με αυτό που σκόραρε η Ελσίνκι εναντίον του την περασμένη Πέμπτη. Μία πολύ "φθηνή" παραβίαση της εστίας με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και τον Κοτάρσκι να δέχεται το γκολ όρθιος, μιάς και δεν ήταν δυνατόν να επέμβει. Σα να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια ο ΠΑΣ δημιούργησε δύο κλασικές ευκαιρίες, ενώ κάθε κόρνερ ή φάουλ έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ έφερνε αναμπουμπούλα και συναγερμό στον Δικέφαλο, οι παίκτες του οποίου έχασαν σχεδόν όλες τις κεφαλιές σε πρώτο χρόνο.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα ο Λουτσέσκου να τα... ψάλλει στον Νικολάι Κονσταντίν στον πάγκο. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ πάγκου στη μετάδοση της Nova, ο Ρουμάνος τεχνικός εξέφραζε την απορία του και ζητούσε εξηγήσεις από τον άμεσο συνεργάτη του για το τι πάει λάθος, αφού ο Κονσταντίν είναι επιφορτισμένος για τη δουλειά του ΠΑΟΚ στις στημένες φάσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερό γκολ Ζίβκοβιτς και... ξύλο - Έκανε χειρονομία στην εξέδρα και του "όρμηξαν" οι Γιαννιώτες (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags