Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αμπουμπακάρ Καμαρά: Αυτή είναι η συμφωνία για Καμαρά - Γλίτωσε 1.2 εκατ. ο Ολυμπιακός - Πενταπλάσια ζημιά για 250 λεπτά!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-26 16:42:00

Αυτή είναι η συμφωνία για Καμαρά - Γλίτωσε 1.2 εκατ. ο Ολυμπιακός - Πενταπλάσια ζημιά για 250 λεπτά!

του Γιώργου Κτενά
Αυτή είναι η συμφωνία για Καμαρά - Γλίτωσε 1.2 εκατ. ο Ολυμπιακός - Πενταπλάσια ζημιά για 250 λεπτά!

Η συμφωνία... λύτρωσης και το τεράστιο συμβόλαιο. Πώς οι Πειραιώτες κατάφεραν στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου να γλιτώσουν ένα πολύ μεγάλο ποσό από τον Μαυριτανό επιθετικό.

Ολυμπιακός - Αμπουμπακάρ Καμαρά: Στην Αλ Τζαζίρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο 28χρονος επιθετικός, που έπιασε Λιμάνι το καλοκαίρι τού 2022 με τον Πέδρο Μαρτίνς στην άκρη του πάγκου, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να βρει τη θέση του στην ομάδα.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2022, δύο μήνες μετά από την έλευσή του στην ομάδα δηλαδή, ο Ολυμπιακός έψαχνε τρόπο για να τον ξεφορτωθεί και να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα. Τελικά είχε βρεθεί στον Άρη με τη μορφή δανεισμού και μια κάποια οψιόν για την αγορά του, κάτι που δεν έγινε ποτέ και το καλοκαίρι επέστρεψε στο Λιμάνι.

Τώρα ο δρόμος του τον έβγαλε στα Εμιράτα και την Αλ Τζαζίρα, χωρίς όμως από το ρεπορτάζ να προκύπτουν περισσότερες πληροφορίες για τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Γιατί οι Πειραιώτες είχαν δώσει πολλά χρήματα για την απόκτησή του (2,5 εκατ. ευρώ στον Άρη και άλλα τόσα στη Φούλαμ), ενώ και ο Καμαρά έχει κασέ κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ, αν και με τους Ερυθρόλευκους έχει όλα κι όλα 250 αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιώρη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προκειμένου να εμπλουτίσουμε το ρεπορτάζ με χρήσιμες νέες πληροφορίες.

"Για αυτό παίρνει τον Αμπουμπακάρ η Αλ Τζαζίρα - Αυτό πλήρωσαν για να τη μεταγραφή - Δεν δίνει 5 εκατ. ευρώ"

"Δεν έδωσαν τα λεφτά που έδωσαν σε Σαουδική Αραβία και στο Κατάρ φέτος οι Εμίρηδες. Η Αλ Αΐν, για παράδειγμα, που είναι ο αντίστοιχος Ολυμπιακός στα Εμιράτα, έδωσε πολλά χρήματα - Κάπου 5-6 εκατ. ευρώ για τη μεγάλη μεταγραφή του", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε:

"Υπάρχει κενή θέση ξένου στην Αλ Τζαζίρα, για αυτό παίρνουν τον Αμπουμπακάρ. Έφυγε ο Τανάσε, ο Μπενσαρκί που είχε "παιξει" για Ολυμπιακό παλιότερα, ο Σερέρο, έκανε γενικότερο λίφτινγκ φέτος το καλοκαιρι και έφερε νέο προπονητή, γιατί δεν είχε πάει καλά πέρσι. Με τον Φρανκ Ντεμπούρ, φέτος, στοχεύουν στον τίτλο".

Πόσα χρήματα μπορεί να δαπάνησε η Αλ Τζαζίρα για τον Καμαρά;

"Δανεικός και να πλήρωσε μόνο το συμβόλαιό του - Η Αλ Τζαζίρα είναι μεγάλη ομάδα αλλά δεν πιστεύω ότι έδωσε περισσότερα χρήματα".

Αν πραγματοποιήσει καλή χρονιά με τη φανέλα της ομάδας, μπορεί να γίνει κίνηση για την αγορά του; Στον Ολυμπιακό, χοντρικά, είχε στοιχίσει κάπου στα 5 εκατ. ευρώ η αγορά του.

"Μπορεί να τον αγοράσει, αλλά όχι με το ποσό που είχε δώσει ο Ολυμπιακός για να τον πάρει. Δεν ξόδεψαν οι Εμίρηδες φέτος, γενικά κρατούν πια χαμηλούς τόνους με τα χρήματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κίνδυνος" για νέο Μπακαμπού - Ανακάλυψη Κορδόν με τα μισά χρήματα από ΠΑΟ, ΑΕΚ - Επιστροφή Πετράκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags