Facebook Pixel Γιαν Εμβιλά - Ολυμπιακός: Αιφνιδίως στην Ελλάδα ο Εμβιλά - "Βουίζει η πιάτσα" για Ολυμπιακό - Συμβόλαιο εκατομμυρίου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-26 21:05:00

Αιφνιδίως στην Ελλάδα ο Εμβιλά - "Βουίζει η πιάτσα" για Ολυμπιακό - Συμβόλαιο εκατομμυρίου!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αιφνιδίως στην Ελλάδα ο Εμβιλά - "Βουίζει η πιάτσα" για Ολυμπιακό - Συμβόλαιο εκατομμυρίου!

Πριν από λίγες ώρες ταξίδεψε για την χώρα μας και ήδη υπάρχει έντονη φημολογία για την επόμενη ομάδα του, καθώς παραμένει ελεύθερος. Ποιες είναι οι οικονομικές του απαιτήσεις και τι ισχύει για τους Πειραιώτες;

Ολυμπιακός - Γιαν Εμβιλά: Χωρίς ομάδα βρίσκεται ακόμα ο διεθνής Γάλλος άσος, που το καλοκαίρι αποχώρησε από το Λιμάνι. Ο 33χρονος χαφ είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, κάτι που γνωρίζουν όλοι στη Γαλλία αλλά και στην Ελλάδα, μόνο που κάπως η καριέρα του δεν βρίσκεται στο σωστό σταυροδρόμι.

Γιατί ο Σεπτέμβρης τελειώνει και ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με την ομάδα που θα παίξει μπάλα. Σαφώς το παράθυρο είναι ανοιχτό για λίγες ημέρες ακόμα, αλλά χρειάζεται να βιαστεί.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την καριέρα του όμως από την αρχή: Το καλοκαίρι τού 2020 ο Ολυμπιακός είχε εκμεταλλευτεί την κατάσταση στη Σεντ Ετιέν και, παρουσία του Μοντέστο στην ομάδα, είχε ντύσει με τη φανέλα του τον Εμβιλά.

Ο Γάλλος χαφ απέδειξε από την πρώτη στιγμή ότι είχε έρθει για να πάρει στο σπίτι τη φανέλα του βασικού καθως, σε ένα καλοκαίρι που η ομάδα δεν είχε κάνει και τις καλύτερες επιλογές στις μεταγραφές, ο Εμβιλά όχι μόνο κάλυψε επάξια το κενό του Γκιγιέρμε αλλά τον έκανε από την πρώτη στιγμή μακρινή ανάμνηση.

Μέσα στα χρόνια αγωνίστηκε τόσο ως 6άρι και 8άρι αλλά και ως στόπερ, και τα πήγε περίφημα σε όλες τις θέσεις. Μάλιστα ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν είχαν αξιολογήσει αρνητικά την περίπτωσή του, αλλά στις επαφές που είχε ο Γάλλος χαφ με τη διοίκηση δεν είχαν φτάσει σε συμφωνία για την ανανέωση.

Ο λόγος; Ο Εμβιλά ζητούσε σταθερά υψηλό κασέ, τύπου 1,5-2 εκατ. ευρώ, που οι Πειραιώτες στα 33 του χρόνια δεν ήθελα να του δώσουν. Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυτάκι, το όνομα του Εμβιλά είχε εμπλοκή από τον Παναθηναϊκό και αγγλικές ομάδες μέχρι το αραβικό ποδόσφαιρο, αλλά ο Γάλλος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.

Κι εδώ έρχεται η πληροφορία που έφτασε στα αυτιά τού sportdog ότι Εμβιλά είναι αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα - Ρεπορτάζ που ήταν ικανό να πυροδοτήσει το ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού! Μόνο που η αλήθεια βρίσκεται μακριά, καθώς (για την ώρα...) δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του στο Λιμάνι!

Ο λόγος; Γιατί ο Εμβιλά ακόμα και τώρα, που υπάρχει ορατός κίνδυνος για να μείνει χωρίς ομάδα μέχρι τον Γενάρη, ζητάει το ίδιο ποσό για να υπογράψει: Δηλαδή 1,5-2 εκατ. ευρώ! Από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει ότι ήρθε στην Ελλάδα για να δει φίλους και να κλείσει η μεταγραφική περίοδος, θα έχει υπογράψει σε ομάδα.

Αν αυτή θα είναι στο αραβικό ποδόσφαιρο ή αλλού (π.χ. στην Τουρκία), που μάλλον στο αραβικό ποδόσφαιρο θα είναι, θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Μια φορά στην Ελλάδα με το κασέ που ζητάει, δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς. Αν ρίξει όμως τις απαιτήσεις του;

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κίνδυνος" για νέο Μπακαμπού - Ανακάλυψη Κορδόν με τα μισά χρήματα από ΠΑΟ, ΑΕΚ - Επιστροφή Πετράκη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags