Τον Άρη υποδέχεται απόψε (20:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός και θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα, προκειμένου να μείνει στην κορυφή της Super League.

Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το απόλυτο στα επόμενα τρία ματς μέχρι την διακοπή σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι Ερυθρόλευκοι πιθανότατα θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Σαντιάγκο Έσε, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης κόντρα στην Φράιμπουργκ, στην πρεμιέρα του Europa League, αν και η απόφαση για την συμμετοχή του θα ληφθεί την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πάει με τα "βαριά χαρτιά" του στην ενδεκάδα, έχοντας διλήμματα στη θέση του στόπερ (Φρέιρε ή Ντόη) και του δεξιού μπακ (Κίνι ή Ορτέγκα), ενώ απέναντι στον ΠΑΣ την Κυριακή αναμένεται να κάνει διαχείριση λόγω Μπάτσκα Τόπολα.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Άρη: Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε (Ντόη), Ορτέγκα (Κίνι) – Ιμπόρα, Μ. Καμαρά - Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε – Ελ Κααμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αιφνιδίως στην Ελλάδα ο Εμβιλά - "Βουίζει η πιάτσα" για Ολυμπιακό - Συμβόλαιο εκατομμυρίου!