Facebook Pixel Τάισον: Ο νέος MVP του ΠΑΟΚ με ποσοστό 87% στις πάσες (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-28 12:49:00

Ο νέος ήρωας του ΠΑΟΚ: Το 87% στις πάσες και το 88.9% στις ντρίπλες (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Ο Τάισον έχει αναδειχθεί σε ΜVP του ΠΑΟΚ και στην Τούμπα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 επί του Βόλου στη Τούμπα για την 6η αγωνιστική της Super League και MVP της αναμέτρησης ήταν ο Τάισον. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έκανε τρομερή εμφάνιση, μοιράζοντας δύο ασίστ, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Ο 36χρονος σταρ βοηθούσε πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας και γενικά είχε μεγάλη συμβολή στη δημιουργία του Δικεφάλου. Ο Τάισον δεν περίμενε να αποδείξει στον ΠΑΟΚ την ποιότητα του και το τεράστιο ταλέντο του, καθώς τα είχε πράξει τόσο χρόνια στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως προσαρμόστηκε, πλέον, στη Θεσσαλονίκη και βγάζει την ποιότητα και το ταλέντο του στο χορτάρι. Στα έξι πρώτα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει στα 5 (όλα ως βασικός) και έχει 1,2 σουτ ανά ματς.

Ο Τάισον είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια και αυτό αποδεικνύεται και από τα στατιστικά του, αφού έχει 88,9% στις επιτυχημένες ντρίπλες, ενώ μοιράζει 48,2 πάσες ανά παιχνίδι με ποσοστό επιτυχίας 87%. Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες ενέργειες του.

Τα στατιστικά του Τάισον μέχρι την 6η αγωνιστική της Super League

Ασίστ: 2
Σουτ ανά παιχνίδι: 1.2
Ακριβείς πάσες ανά παιχνίδι: 48.2(87%)
Ακριβείς μακρινές πάσες ανά παιχνίδι: 2.2 (61.1%)
Πετυχημένες ντρίπλες ανά ματς: 2 (88.9%)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό που δεν έγραψε κανείς για το γκολ του Σαμάτα - Υπάρχει... παρασκήνιο στον ΠΑΟΚ - Τεράστιος αριθμός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags