Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Προβληματισμός στους παίκτες για την ξαφνική αποχώρηση στον ΠΑΟ - Απόφαση Αλαφούζου
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-28 13:54:00

Προβληματισμός στους παίκτες για την ξαφνική αποχώρηση στον ΠΑΟ - Απόφαση Αλαφούζου

του Νίκου Στεργίου
Προβληματισμός στους παίκτες για την ξαφνική αποχώρηση στον ΠΑΟ - Απόφαση Αλαφούζου

Τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στο Κορωπί και ποιοι είναι οι πρώτοι που... διαμαρτύρονται;

Παναθηναϊκός: Συναγερμός έχει σημάνει στο Τριφύλλι το τελευταίο διάστημα, λόγω ενός δυσάρεστου περιστατικού που θα επηρεάσει πολύ το αγωνιστικό σκέλος και τις λύσεις που έχει στα χέρια του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της συνέχειας.

Οι Πράσινοι καλούνται να βρουν τις λύσεις που χρειάζεται ώστε η ομάδα να συνεχίσει με υψηλά στάνταρ και να είναι σούπερ ανταγωνιστική, να κάνει δηλαδή πρωταθλητισμό με συνέπεια όπως συμβαίνει από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στους Πράσινους ο Γιοβάνοβιτς.

Μόνο που αυτό το περιστατικό έφερε στην επιφάνεια ένα... θεματάκι που υπάρχει στον συλλογο ήδη από το φθινόπωρο του 2022 και δεν έχει λυθεί ακόμα. Ποιο είναι αυτό το θεματάκι; Η ανασφάλεια που αισθάνονται οι ποδοσφαιριστές τού συλλόγου λόγω της αλλαγής που είχε γίνει τότε στην ομάδα και ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποια λύση που να τους καλύπτει όλους.

Γιατί υπήρξε αποχώρηση από το κλαμπ ενός σημαντικού προσώπου και ακόμα στη θέση του δεν έχει βρεθεί κάποιος με αντίστοιχο εκτόπισμα - Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η σημερινή λύση δεν είναι άριστη.

Παρόλα αυτά όπως είπαμε ήδη έχει δημιουργηθεί μια ανασφάλεια σε ορισμένους ποδοσφαιριστές,  με αποτέλεσμα να ψάχνουν λύσεις από μόνοι τους όταν προκύψει κάτι σοβαρό. Γράφουμε ξανα: Όχι γιατί υπάρχει κενό στην ομάδα, αλλά γιατί δεν υπάρχει κάποιος με αντίστοιχο εκτόπισμα εκείνου που είχε αποχωρήσει.

Κάτι ακόμα: Αυτή η αποχώρηση έγινε, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, με πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου. Που "επέτρεψε", που δεν εμπόδισε τέλος πάντων αυτή την εξέλιξη, κλείνοντας το θέμα με τον τρόπο που μπορούσε να το κάνει. Συνειδητή απόφαση δηλαδή ενθεν και ένθεν. Μόνο που, όπως γράψαμε και νωρίτερα, είναι αυτή η απόφαση/εξέλιξη που έχει προκαλέσει ανησυχία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που ψάχνουν λύσεις μόνοι τους...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags