Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρομερές ατάκες για Τσιγγάρα - "Δεν πουλάει οπαδιλίκι - Είναι από μικρό παιδί αρχηγός"
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-28 18:07:00

Τρομερές ατάκες για Τσιγγάρα - "Δεν πουλάει οπαδιλίκι - Είναι από μικρό παιδί αρχηγός"

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες για Τσιγγάρα - "Δεν πουλάει οπαδιλίκι - Είναι από μικρό παιδί αρχηγός"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε προπονητής τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου του Βορρά και μίλησε για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας και το κλάμα του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο.

Βασίλης Μήττας: Στο Metropolis 95,5 και τη εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ με αφορμή την παραχώρηση του περιβραχιόνιου από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στον Χάρη Τσιγγάρα.

«Εμείς που εργαζόμαστε πολλές χρόνια στις ακαδημίες, αυτές είναι στιγμές περηφάνιας για εμάς, για όλα τα παιδιά που καταφέρουν να πρωταγωνιστήσουν σε υψηλό επίπεδο.

Για τη στιγμή που ξέσπασε σε κλάματα, μετά το τέλος του αγώνα: Όταν ο Χάρης έκλαψε, καταλάβαμε ότι ήταν μια αυθόρμητη κίνηση. Είναι ένας σεμνός και ταπεινός ποδοσφαιριστής. Δεν προσποιείται, το κάνει αυθόρμητα άλλωστε δεν του αρέσει να πουλάει οπαδιλίκι. Ένιωσε μεγάλη συγκίνηση που πήρε το περιβραχιόνιo».

Για το αν μπορεί να σηκώσει το βάρος του περιβραχιονίου: «Είναι σημαντικό εκτός από καλός ποδοσφαιριστής να είσαι και καλός συμπαίκτης. Ο Χάρης είναι ένα τέτοιο παιδί, είτε φοράει το περιβραχιόνιο, είτε όχι. Θα πάει δύο ώρες νωρίτερα και θα φύγει δύο ώρες  αργότερα από την προπόνηση. Φημίζεται για την επαγγελματικότητά του. 

Ο αρχηγός θα πρέπει με τη παρουσία του να εμπνέει όλους τους συμπαίκτες. Ο Χάρης ήταν έτσι από μικρό παιδί, οι γύρω του προσπαθούσαν να τον ακολουθήσουν του πάντα. Νομίζω πως  με τις εμπειρίες που έχει, πρέπει αυτός να μας συμβουλεύει και όχι εμείς εκείνον».

Τέλος, στάθηκε και στο πέρασμά του από την Γαλλία: «Η παρουσία του και στη Γαλλία τον βοήθησε πολύ, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει και έναν τίτλο σαν κυπελλούχος Γαλλίας. Ήταν μια ακόμη εμπειρία που την έχει κάνει κτήμα του και είναι ένα όπλο μέσα στο γήπεδο. 

Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και όλα τα υπόλοιπα παιδιά να προσπαθούνε το ίδιο. Είναι παράδειγμα για τα παιδιά που έρχονται από πίσω και η ακαδημίας μας θα συνεχίσει να βγάζει κι άλλα τέτοια παιδιά», είπε ο Βασίλης Μήττας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ολυμπιακός έχει ένα από τα πληρέστερα και ποιοτικότερα ρόστερ των τελευταίων ετών - Επιτέλους... ντέρμπι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags