Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Χάρης Τσιγγάρας: Για αυτό έκλαψε ο Τσιγγάρας - Δεν... καίγεται για Τάισον ο ΠΑΟΚ - "Τελειώνει" παίκτη-έκπληξη ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-28 19:03:00

Για αυτό έκλαψε ο Τσιγγάρας - Δεν... καίγεται για Τάισον ο ΠΑΟΚ - "Τελειώνει" παίκτη-έκπληξη ο Λουτσέσκου

του Λάζαρου Γεωργίδη

Ο Βραζιλιάνος κάνει απίθανη σεζόν, αλλά η παραμονή του στην Τούμπα είναι πολύπλοκη και στην ομάδα δεν βιάζονται να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις. Τι συνέβη μετά το παιχνίδι με τον Βόλο με τον Έλληνα άσο που έβαλε τα κλάματα και ποιος αποχωρεί;

ΠΑΟΚ: Κεντρικό πρόσωπο στον Δικέφαλο είναι αυτές τις ημέρες ο Τάισον, καθώς ο διεθνής Βραζιλιάνος άσος έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι Θεσσαλονικείς τον έφεραν από τη Βραζιλία που είχε πάει για να κλείσει την καριέρα του, καθώς εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι είχε μαλώσει με την ομάδα του και έτσι ήρθε στην Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη βρήκε κίνητρο και είναι σωστός αθλητής.

Τι θα γίνει με το μέλλον του; "Ο ΠΑΟΚ δεν καίγεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο, γιατί ξέρει ότι ο Τάισον έχει τον πρώτο λόγο. Αν πει ότι θέλει να μείνει, θα τον κρατήσει. Αλλιώς δεν υπάρχει τρόπος για να το πετύχει. Σέβεται τον εαυτό του, χαίρεται το παιχνίδι", ανέφερε στο sportdog πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα.

Αυτό που έχει κάνει εντύπωση στην περίπτωση του Τάισον είναι το γεγονός ότι φέτος είναι καλύτερος από την περσινή σεζόν. Τι έχει μεσολαβήσει; "Πέρσι ήρθε από ολόκληρη σεζόν που είχε κάνει στη Βραζιλία και συνέχισε άλλη μισή με τον ΠΑΟΚ. Το καλοκαίρι πήρε ανάσες, ξεκουράστηκε, έκανε μια καλή προετοιμασία. Θα εκπλαγεί όποιος δει στα στατικά του πόσα τρεξίματα με την μπάλα έχει από το 60΄ και μετά", σχολίασε η ίδια πηγή στο sportdog.

Εμείς, για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ είναι στις 850.000, διόλου ευκαταφρόνητο δηλαδή για ποδοσφαιριστή στα 35 του χρόνια.

Για αυτό έκλαψε ο Τσιγγάρας

Τσιγγάρας: Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο άσος του Δικέφαλου δάκρυσε on camera μετά το ματς με τον Βόλο. Μόνο που υπάρχει απάντηση και αφορά το γεγονός ότι ο Χάρης είναι τρελό ΠΑΟΚτσάκι! Είναι 23 ετών και βρίσκεται, ήδη, 13 χρόνια στην ομάδα. Δεν κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, παρόλα αυτά πήγε στον σύλλογο σε ηλικία 10 ετών (το 2010) και κυριολεκτικά μεγάλωσε στο σπίτι τού ΠΑΟΚ για τα παιδιά της ακαδημίας και, μάλιστα, είχε αφίσα του Βιεϊρίνια και του Πέλκα στο δωμάτιό του.

Φέτος επέστρεψε αν και γνώριζε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν τον έχει στις πρώτες επιλογές για τα χαφ, αλλά προσπάθησε πολύ και τα κατάφερε. Αρχικά προσπάθησε να αφήσει πίσω τον περσινό, άδικο σε έναν βαθμό, δανεισμό του στην Τουλούζ, καθώς τότε οι ασπρόμαυροι δεν είχαν πολλές λύσεις στα χαφ. Παρόλα αυτά του ζήτησαν να φύγει.

Ο Τσιγγάρας τα άφησε όλα πίσω, όπως και το γεγονός ότι και φέτος δεν προοριζόταν για το βασικό σχήμα. Επέστρεψε μετά από σοβαρό τραυματισμό, δούλεψε καλά στην προετοιμασία και τώρα παίρνει αυτό που δικαιούται στην 11άδα του Δικέφαλου. Πώς να να μην λυγίσει όταν φόρεσε το περιβραχιόνιο της ομάδας;

Ο,τι και να γίνει αυτός είναι "τελειωμένος"

Μουργκ: Ο παίκτης-έκπληξη. Ο ποδοσφαιριστής που ο Δικέφαλος προσπαθεί σταθερά εδώ και 1,5 χρόνο να τον διώξει και δεν τα έχει καταφέρει. Παρόλα αυτά έχει ενδιαφέρον ότι όποτε παίζει τα πηγαίνει καλά και αυτό δείχνει ότι ο Λουτσέσκου μπορεί να πάρει πράγματα ακόμα κι από "τελειωμένους" για την ομάδα παίκτες. Γιατί ο Μουργκ δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει στο κλαμπ το ερχόμενο καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του. Κάτι που γνωρίζει καλά και ο ίδιος. Παρόλα αυτά αποδίδει καλά και αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τον προπονητή του.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Πρίγιοβιτς - Τεράστια μείωση από τις 500.000 - "Χαζοί ήταν που άφησαν τον Σαμάτα στη Φενέρ;"
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags