Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: "Γι’ αυτό είναι πέναλτι μαρς και τα δύο του ΠΑΟ - Δείτε την μπάλα στη φάση του Ζίνι - Σωστά ακυρώθηκε το γκολ"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-29 14:42:00

"Γι’ αυτό είναι πέναλτι μαρς και τα δύο του ΠΑΟ - Δείτε την μπάλα στη φάση του Ζίνι - Σωστά ακυρώθηκε το γκολ"!

"Σφύρα καλά" με τον Κωνσταντίνο Φινοκαλιώτη
"Γι’ αυτό είναι πέναλτι μαρς και τα δύο του ΠΑΟ - Δείτε την μπάλα στη φάση του Ζίνι - Σωστά ακυρώθηκε το γκολ"!

Ο Κώστας Φινοκαλιώτης αναλύει στο Sportdog.gr τις επίμαχες φάσεις σε Τρίπολη και Νέα Φιλαδέλφεια και σίγουρα θα... συζητηθεί!

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Σκόνη έχει σηκωθεί με τις διαιτητικές αποφάσεις στα παιχνίδια της Ένωσης και του Τριφυλλιού, με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

Γιατί είναι πολλές οι αναφορές στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις διαιτησίες των Παπαδόπουλου και Ευαγγέλου, με τον παλαίμαχο διαιτητή Κώστας Φινοκαλιώτη να σχολιάζει μέσω του sportdog τις φάσεις που σήκωσαν μεγάλη συζήτηση τις τελευταίες ώρες, προκειμένου να μας ξεκαθαρίσει τι ακριβώς ισχύει.

Πώς είδατε τις φάσεις που συζητιούνται στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού;

"Είχαμε δύο πέναλτι στο ματς του Παναθηναϊκού που σωστά δόθηκαν. Στο πρώτο υπάρχει επαφή, τελείωσε, μην το συζητάμε. Για το δεύτερο πέναλτι υπάρχει ξεκάθαρη παρατεταμένη παράβαση του ποδοσφαιριστή τού Αστέρα που ξεκίνησε εκτός περιοχής και συνεχίστηκε εντός περιοχής. Συνεπώς σωστά δόθηκε και αυτό το πέναλτι. Δεν είναι στιγμιαία παράβαση".

Στο παιχνίδι της ΑΕΚ;

"Μιλάμε για ένα πολύ δύσκολο αγώνα, με πολύ δύσκολες αποφάσεις για έναν διαιτητή. Ούτε στο VAR δεν μπορούσες να τις δεις. Στο πέναλτι υπάρχει ξεκάθαρη παραβίαση στον ποδοσφαιριστή, που επιβεβαιώθηκε από το VAR. Όσον αφορά εάν υπάρχει ή όχι χέρι στον Ζίνι, από ο,τι φαίνεται από την κάμερα, η μπάλα δεν βρίσκει το χέρι, η πορεία είναι παράλληλε με το χέρι και για αυτό αν κοιτάξουμε προσεκτικά θα διαπιστώσουμε ότι η μπάλα δεν άλλαξε καθόλου πορεία"

Ποια είναι η άποψή σας για το γκολ που ακυρώθηκε;

"Έχουμε φάση ακύρωσης τέρματος, είναι πάρα πολύ δύσκολη διότι η κάλυψη δεν μας ξεκαθαρίζει τη θέση του τερματοφύλακα. Οι γραμμές όμως που τοποθετήθηκαν στη συνέχεια, δείχνουν ότι ο τερματοφύλακας βρισκόταν πιο μπροστά και δεν καλύπτονταν από δύο παίκτες όπως ορίζει ο κανονισμένος. Άρα σωστά ακυρώθηκε "


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή θα είναι η ταφόπλακα του ποδοσφαίρου - Βιάζουν τον μέσου νου και την αξιοπρέπεια κάθε φιλάθλου
 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags