Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το κλάμα του Τσιγγάρα έδειξε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ - Μήνυμα σε Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-30 10:24:00

Το κλάμα του Τσιγγάρα έδειξε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ - Μήνυμα σε Λουτσέσκου

Sportdog Team
Το κλάμα του Τσιγγάρα έδειξε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ - Μήνυμα σε Λουτσέσκου

Φόρεσε το… σιρίτι του αρχηγού του ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Χάρης Τσιγγάρας και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, κατευθύνθηκε στην αγκαλιά του Βιεϊρίνια, για να κλάψει εκεί.

ΠΑΟΚ: Φόρεσε το… σιρίτι του αρχηγού του ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Χάρης Τσιγγάρας και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, κατευθύνθηκε στην αγκαλιά του Βιεϊρίνια, για να κλάψει εκεί, να ξεσπάσει, να κλάψει από χαρά φυσικά και συγκίνηση, γιατί είναι πλέον ο αρχηγός της ομάδας, κάτι που ήταν όνειρο από την πρώτη φορά που φόρεσε τη φανέλα.

Αυτή η αντίδραση Τσιγγάρα, δείχνει πόσο πολύ πονάνε τον ΠΑΟΚ, τα παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία, πόσο έχουν τον ΠΑΟΚ στην καρδιά τους και στέλνει ένα μήνυμα προς όλους, ότι αυτά τα παιδιά της ακαδημίας δεν πρέπει να χαθούν, πρέπει να στηριχθούν από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, γιατί δεν παίζουν μόνο για τα λεφτά, παίζουν και για τη φανέλα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γι’ αυτό είναι πέναλτι μαρς και τα δύο του ΠΑΟ - Δείτε την μπάλα στη φάση του Ζίνι - Σωστά ακυρώθηκε το γκολ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags