Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Ραντεβού Σαββίδη με Κωνσταντέλια - Υπογραφές για deal 15 εκατ. - Το επόμενο wonder kid του ΠΑΟΚ είναι 9αρι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-30 13:00:00

Ραντεβού Σαββίδη με Κωνσταντέλια - Υπογραφές για deal 15 εκατ. - Το επόμενο wonder kid του ΠΑΟΚ είναι 9αρι!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Άμεσα συνάντηση με Ιβάν, τρέχουν οι εξελίξεις στην ΠΑΕ! Γιατί θα περάσει από τα γραφεία ο Έλληνας άσος, τι έχουν να του προτείνουν οι Θεσσαλονικείς και το επόμενο μεγάλο αστέρι των Ακαδημιών...

ΠΑΟΚ: Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο είχε ανανεωθεί το συμβόλαιο του Γιάννη Κωνσταντέλια με τον Δικέφαλο, καθώς ο 20χρονος άσος αποτελεί ο,τι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή η ομάδα στο ρόστερ της.

Η νέα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές "δένει" τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ενώ έδωσε και άλλο οικονομικό στάτους στον "Ντέλια" με αύξηση στις αποδοχές του από 190.000 ευρω σε 550.000 ευρώ! Είναι χαρακτηριστικό τού ρόλου που έχει, πια, στο κλαμπ ο νεαρός άσος, αλλά και ένα μήνυμα προς τις ομάδες από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται.

Γιατί μπορεί να μην είχε μπει ρήτρα που να αναφέρει πόσα χρήματα μπορεί να δώσει μια ομάδα για να τον κάνει δικό της, αλλά είναι γνωστό ότι ο Δικέφαλος δεν το συζητάει κάτω από 15 εκατ. ευρώ. Ίσως αυτός να είναι ο λογος, άλλωστε, δηλαδή το να μπει μια ρήτρα ή να υπάρξει νέα επαφή για τη χρονική διάρκεια, που στην ΠΑΕ ετοιμάζουν νέο ραντεβού με τον Κωνσταντέλια.

Οι δύο πλευρές θα καθίσουν ξανά σε ένα τραπέζι για να μιλήσουν γύρω από τη συνεργασία τους και μένει να δούμε τι καινούργιο μπορεί να προκύψει από αυτή τη νέα συνάντηση για το μέλλον του 20χρονου άσου.

Το νέο wonder kid;

Και μια υπάρχει αναφορά στον Κωνσταντέλια, μια μικρή αναφορά και στο νέο μεγάλο ταλέντο που υπάρχει στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και δεν έχει γραψεί κανείς τίποτα μέχρι στιγμής. Πρόκειται για τον Δημήτρης Χατσίδη, που εκπαιδεύεται στον Δικέφαλο από τα επτά του χρόνια.

Είναι πλάγιος επιθετικός, αλλά και φορ, είναι αριστεροπόδαρος, ικανότατος σε μονομαχίες και απρόβλεπτος στα τελειώματά του εντός της περιοχής. Είναι παράλληλα αριστούχος μαθητής.

Ο 17χρονος επιθετικός (με καταγωγή από την Κοζάνη) μοίρασε την περσινή σεζόν τόσο στην Κ-17 (δέκα συμμετοχές με ισάριθμα γκολ), όσο και στην Κ-19 (έντεκα συμμετοχές-τέσσερις στο αρχικό σχήμα-κι ένα γκολ). Φέτος στην Κ-19 αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Πέτρου Τσιαπακίδη, τον οποίο είχε προπονητή και πέρσι στην Κ-17. Ουσιαστικά βρίσκεται υπό την καθοδήγησή του από την Κ-14, έχοντας μια χαμένη χρονιά-λόγω της πανδημίας του κορονοϊού-με την Κ-15, όταν αυτός κι οι συμπαίκτες του στερήθηκαν αναγκαστικά της δυνατότητας να συμμετάσχουν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Οι Θεσσαλονικείς σαφώς και έχουν δώσει μεγάλη βαρύτητα στην περίπτωση του, στο πλαίσιο της ευρύτερης επένδυσης που κάνουν κάθε χρόνο (ο Σαββίδης δαπανά 3+ εκατ. ευρώ κάθε χρόνο για τις υποδομές του Δικέφαλου), με αποτέλεσμα να περιμένουν πώς και πώς την εξέλιξή του...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον έδιωξαν γιατί δεν έκανε ούτε για προπόνηση - "Μόνο ο Γκαρσία θα... σώσει" πανάκριβη μεταγραφή του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags