Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Ραντεβού Μαρινάκη με κορυφαίο όνομα - Πάει στα γραφεία για να υπογράψει - Πρόλαβε τον Φορτούνη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-30 16:30:00

Ραντεβού Μαρινάκη με κορυφαίο όνομα - Πάει στα γραφεία για να υπογράψει - Πρόλαβε τον Φορτούνη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ραντεβού Μαρινάκη με κορυφαίο όνομα - Πάει στα γραφεία για να υπογράψει - Πρόλαβε τον Φορτούνη!

Τον Έλληνα άσο περιμέναν όλοι στην ΠΑΕ, άλλος θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες για να κλείσει μία χρυσή συμφωνία με την διοίκηση. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που κάνει την διαφορά...

Ο Μαντί Καμαρά επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από τον μονοετή δανεισμό του στην Ρόμα και έχει ''καπαρώσει'' θέση βασικού στους Πειραιώτες. Αν ισχύει πως ''κάθε αρχή και δύσκολη'', για τον μέσο των ερυθρόλευκων ίσχυσε το ''κάθε επιστροφή και ακόμα δυσκολότερη''. Και όχι άδικα, καθώς ο 26χρονος βρέθηκε από την πρώτη ημέρα του γυρισμού του στο λιμάνι στο στόχαστρο της κριτικής.

Όλοι ήθελαν να δουν τον παίκτη με το υψηλό κίνητρο, την ενέργεια και την κάψα για να παίζει. Αυτό που έμοιαζε να είχε χάσει στην τελευταία του σεζόν στον Πειραιά. Πλέον, με την υποστήριξη που πήρε από το σύνολο του οργανισμού είναι στα καλύτερά του και έχει αναγκάσει τον Ισπανό τεχνικό να μην τον βγάζει ποτέ από το βασικό σχήμα. Ήδη μετράει δέκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας από ένα γκολ και μία ασίστ.

Το ζήτημα που έχει ανακύψει είναι τι θα γίνει με τη συνεργασία των δύο πλευρών στο μέλλον και αυτό, γιατί ο Καμαρά δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στον Οκτώβριο, τουλάχιστον ως προς τις διαπραγματεύσεις. Ο Μαντί έχει γίνει υπερπολύτιμος στις προσπάθειες των 47 φορές πρωταθλητών Ελλάδας και η διοίκηση θέλει να κλείσει επιτυχώς την υπόθεση ανανέωσης της συνεργασίας μέχρι το χειμώνα.

Η περίπτωση του Καμαρά πάει αγκαζέ με αυτήν του Ρέτσου, ο οποίος αναγεννήθηκε και έχει καταστεί κομβικό γρανάζι στη μηχανή του Μαρτίνεθ. Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές είναι τρανά παραδείγματα της προσέγγισης των Κορδόν - Μαρτίνεθ και της ουσιαστικής εξέλιξης που έχουν εδραιώσει στου Ρέντη.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πετάει την μπάλα και χαζεύει τους αμυντικούς - Θα ξεπεράσει τον Ποντένσε - Εξτρέμ αστέρας για Ολυμπιακό"
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags