Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σούπερ αποκάλυψη για Τάισον - Το έχει αποφασίσει ο Λουτσέσκου - Θέμα χρόνου οι εξελίξεις
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-30 22:31:00

Σούπερ αποκάλυψη για Τάισον - Το έχει αποφασίσει ο Λουτσέσκου - Θέμα χρόνου οι εξελίξεις

Sportdog Team
Σούπερ αποκάλυψη για Τάισον - Το έχει αποφασίσει ο Λουτσέσκου - Θέμα χρόνου οι εξελίξεις

Ο ΠΑΟΚ κινείται στους ρυθμούς του Τάισον Φρέντα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο 35χρονος Βραζιλιάνος τρελαίνει κόσμο με τις εμφανίσεις του και έχει κάνει τους πάντες, οπαδούς, συμπαίκτες, τεχνικό τιμ και διοικούντες να πίνουν νερό στο όνομά του.

ΠΑΟΚ: Το… ποδοσφαιρικό… coast to coast που έκανε στην φάση του 2-0 του Μουργκ κόντρα στον Βόλο είναι το κερασάκι σε μία τούρτα πολύ γευστική, με απίστευτες ενέργειες και επίδειξη υψηλής ποιότητας μέχρι σήμερα. Είναι ένα στοιχείο του παιχνιδιού του αυτή η εκρηκτικότητα και ο Λουτσέσκου ποντάρει στην εμπειρία και στις τεράστιες παραστάσεις που εχει από Ευρώπη και Βραζιλία.

Ο 35αρης Τάισον, έχει καταφέρει στα 30 ματς που έχει παίξει μέχρι σήμερα (και στα οποία έχει πετύχει τέσσερα γκολ και έχει μοιράσει έξι ασίστ), να γίνει το σημείο αναφοράς στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Μέσα αλλά και έξω από το γηπεδο, μόνο για… 35 δεν φαίνεται ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός. Σε επίπεδο ταχύτητας, προσήλωσης, αυταπάρνησης για την ομάδα ο Τάισον μοιάζει να μην έχει καμία σχέση με το τι γράφει η ταυτότητα.

Θα μπορούσε ίσως να έχει πιστωθεί και έναν τίτλο, αν ο Ρότα δεν τον προλάβαινε στον τελικό για να τον ανατρέψει εκτός περιοχής και να αποβληθεί. Ο Τάισον, πάντως, από το καλοκαίρι και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας έχει υποσχεθεί ότι θα κάνει τα πάντα για να φέρει τίτλους στην Τούμπα και είναι αυτός ο συνδυασμός ποιότητας και φιλοδοξίας που κάνει την διαφορά. Ο Βραζιλιάνος έχει κατακτήσει σωρεία τίτλων στην Ευρώπη με την Σαχτάρ Ντόνετσκ και στην Βραζιλία με την Ιντερνασιονάλ, οπότε γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται για να επιστρέψει στους τίτλους ο ΠΑΟΚ.

Η προσφορά του στην ομάδα δεν ειναι μόνο τα όσα κάνει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα αποδυτήρια της ομάδας. Είναι δάσκαλος για τα νέα παιδιά και ειδικά για τον Κωνσταντέλια που αν χρειαστεί τον μαλώνει κιόλας, ένας παίκτης που δίνει το παράδειγμα σε όλους τι σημαίνει να αγαπάς αυτό που κάνεις. Γι’ αυτό και δεν του αρέσει να γίνεται αλλαγή στα παιχνίδια, όπως είπε στον Λουτσέσκου, μεταξύ σοβαρού και αστείου όταν αντικαταστάθηκε στο ματς με τον Βόλο.

Με όλα αυτά τα δεδομένα είναι λογικό στα γραφεία της ΠΑΕ να γίνονται πρόωρες σκέψεις για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Μπορεί στην Βραζιλία να έχουν γράψει επανειλημμένα για επιστροφή του στην Ιντερνασιονάλ, όμως, ο ίδιος περνά καλά εδώ, στον ΠΑΟΚ αναγνωρίζουν την αξία του και ο κόσμος τον θέλει.

Ο Τάισον γουστάρει ΠΑΟΚ, γουστάρει Θεσσαλονίκη και παρά τις σειρήνες για επιστροφή στην Βραζιλία, δεν αποκλείεται αμεσα να τον δούμε να ανανεώνει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, διατηρώντας και εξαιρετικές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραντεβού Σαββίδη με Κωνσταντέλια - Υπογραφές για deal 15 εκατ. - Το επόμενο wonder kid του ΠΑΟΚ είναι 9αρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags