Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατάκα Σταματέλου: "Πέρυσι με 0-2 την πάτησε στον ΠΑΣ - Καλός ο Ρόντινεϊ - Θα βλέπουμε περισσότερο τον..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-02 12:21:00

Ατάκα Σταματέλου: "Πέρυσι με 0-2 την πάτησε στον ΠΑΣ - Καλός ο Ρόντινεϊ - Θα βλέπουμε περισσότερο τον..."

Sportdog Team
Ατάκα Σταματέλου: "Πέρυσι με 0-2 την πάτησε στον ΠΑΣ - Καλός ο Ρόντινεϊ - Θα βλέπουμε περισσότερο τον..."

Το σχόλιο του ρεπόρτερ για τη νίκη στα Γιάννενα και τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ με 3-0 στα Γιάννενα για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ενόψει του αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Μαρτίνεθ προσπαθεί ανεξαρτήτου αντιπάλου, ο Ολυμπιακός να έχει την ίδια εικόνα. Να έχει την κατοχή της μπάλας, να είναι απειλητικός και να κάνει το παιχνίδι του. Χθες είχε σε πολύ καλή μέρα τον Ποντένσε και, από τη στιγμή που ξεκλείδωσε πολύ νωρίς την άμυνα του ΠΑΣ, γίνονται πιο εύκολα τα παιχνίδια του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Όταν στο 23’ είσαι 0-2, αν και πέρυσι την πάτησε με το ίδιο σκορ, όμως ο φετινός δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό Ολυμπιακό και ο ΠΑΣ δεν έχει καλές φάσεις και ο Πασχαλάκης μάλλον δεν έχει παρέμβει σε καμία επίθεση των γηπεδούχων. Ο Ολυμπιακός έδειξε συγκεντρωμένος από το ξεκίνημα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Πολύ καλοί, βέβαια, ήταν και ο Ροντινέι με τον Ορτέγκα, που δείχνει σιγά-σιγά να προσαρμόζεται στην ομάδα. Μάλιστα, αυξάνει τις πιθανότητες να τον βλέπουμε περισσότερο στο αριστερό άκρο της άμυνας και θα υπάρξει διαφορετική προσέγγιση από το επόμενο ματς, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού με Λ. Αμερική - Συμβόλαιο 4.2 εκατ., σφήνα… ΠΑΟΚτσή - 263 ματς, 95 γκολ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags