Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κίνηση... ματ από Μαρτίνεθ - Απόφαση που άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού - Ο ρόλος του Ποντένσε
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-03 11:08:00

Κίνηση... ματ από Μαρτίνεθ - Απόφαση που άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού - Ο ρόλος του Ποντένσε

Sportdog Team
Κίνηση... ματ από Μαρτίνεθ - Απόφαση που άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού - Ο ρόλος του Ποντένσε

Οι Ερυθρόλευκοι είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η παρέμβαση του Ισπανού τεχνικού στην ενδεκάδα έχει αλλάξει τα πάντα στην εικόνα της ομάδας.

Ολυμπιακός: Με το πόδι στο... γκάζι είναι οι Ερυθρόλευκοι σε Ελλάδα και Ευρώπη με την ομάδα μετά από καιρό να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να παίρνει ταυτόχρονα νίκες κάτι που πρέπει να πιστωθεί και στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ που αποφάσισε να αλλάξει τη στρατηγική του και μάλιστα δικαιώθηκε.

Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να βάλει στα δεξιά τον Φορτούνη, που μαζί με τον Ροντινέι έχουν δημιουργήσει ένα δίδυμο υπερόπλων στην πλευρά, κάτι που έχει κάνει τον Ολυμπιακό να ανέβει επίπεδο, ενώ παράλληλα και η παρουσία Ποντένσε έχει δώσει την δύναμη που έλειπε, σκοράροντας αλλά και δημιουργώντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποθέωσε Ορτέγκα, Αλεξανδρόπουλο ο Ντέμης - Η μεγάλη διαφορά του "νέου" Ποντένσε - "Με ΠΑΟ θα..." (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags