Facebook Pixel Τρίκαλα: ΣΟΚ στα Τρίκαλα! Έπεσε αναίσθητος για 10 λεπτά ποδοσφαιριστής την ώρα του αγώνα - Ανατριχιάζει το βίντεο
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-04 16:46:00

ΣΟΚ στα Τρίκαλα! Έπεσε αναίσθητος για 10 λεπτά ποδοσφαιριστής την ώρα του αγώνα - Ανατριχιάζει το ΒΙΝΤΕΟ

Sportdog Team
ΣΟΚ στα Τρίκαλα! Έπεσε αναίσθητος για 10 λεπτά ποδοσφαιριστής την ώρα του αγώνα - Ανατριχιάζει το ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρει το βίντεο με τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής των Τρικάλων σωριάζεται για 10 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ζάκυνθο. 

Τρίκαλα: Μερικά λεπτά τρόμου έζησαν όσοι βρίσκονταν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Τάσο Μαρούδα να πέφτει αναίσθητος στο γρασίδι λίγο μετά την εισόδό του στο χορτάρι. Στο 3ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Μαρούδας βρέθηκε μέσα στην περιοχή για κόρνερ των γηπεδούχων πάει να τοποθετηθεί στο σημείο του πέναλτι.

Τότε είναι που κοντοστέκεται και αφότου πάρει τον χρόνο του γυρνάει προς τον πάγκο για να κάνει νόημα με τα χέρια πως είναι ΟΚ, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα «παγώνει» ξαφνικά, γυρνάει με επί τόπου προς τη μεριά των πάγκων με ανοιχτά χέρια και στη συνέχεια πέφτει στο έδαφος.

Αμέσως ο πιο κοντινός του συμπαίκτης τρέχει προς το μέρος του και προσπαθεί να τον κρατήσει, ενώ ένας άλλος ζητάει αμέσως βοήθεια αντιλαμβανόμενος το μέγεθος του προβλήματος. Βεβαίως με το που αντιλήφθηκαν και οι υπόλοιποι τι συνέβη, έσπευσαν να συνδράμουν για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Επτά λεπτά από τη στιγμή που ο Τάσος Μαρούδας έπεσε στο χορτάρι, έκανε την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο το ασθενοφόρο που τον μετέφερε υπό την επίβλεψη του γιατρού του ΑΟΤ στο νοσοκομείο, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Εκεί ο Έλληνας παίκτης ανέκτησε τις αισθήσεις του και όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα είναι καλά στην υγεία του και μόλις ολοκληρώσει τις απαραίτητες εξετάσεις θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα εξιτήριο. Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν κάτι σαν επιληπτικό επεισόδιο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ο δεύτερος παίκτης στο Τρίκαλα - Ζάκυνθος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης μετά τον Χρήστο Κατσαντώνη, ο οποίος ένιωθε ζαλάδες έπειτα από χτύπημα στο κεφάλι.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιές" Σλούκα: "Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας ξέρουν τι έγινε - Λυπάμαι αν θα ακουστώ αλαζόνας, αλλά..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags