Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Μάχη" Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για φορ 9 εκατ. - "Ένα επίπεδο πάνω από Γιόβετιτς - Εξελιγμένος... Σαλπιγγίδης"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-07 16:30:00

"Μάχη" Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για φορ 9 εκατ. - "Ένα επίπεδο πάνω από Γιόβετιτς - Εξελιγμένος... Σαλπιγγίδης"!

του Γιώργου Κτενά
"Μάχη" Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για φορ 9 εκατ. - "Ένα επίπεδο πάνω από Γιόβετιτς - Εξελιγμένος... Σαλπιγγίδης"!

"Με κλειστά μάτια στην 11αδα Λουτσέσκου, δίδυμο με Ιωαννίδη"! O 28χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή όσο και στα πλάγια της επίθεσης και το όνομά του απασχόλησε σοβαρά τρεις μεγάλες ελληνικές ομάδες...

Με τον Παναθηναϊκό είχε συνδεθεί για πρώτη φορά, σε ελληνικό ρεπορτάζ, το ονομα του Ράφαελ Μπορέ, πριν από μερικούς μήνες, αλλά μέσα στο καλοκαίρι απασχολήσε και τον Ολυμπιακό και, όπως έγινε τώρα γνωστό, και τον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής Κολομβιανός επιθετικός αποτελεί μια εξαιρετική λύση για την επιθετική γραμμή και των τριών ελληνικων ομάδων, καθώς στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης μπορεί να αισθάνεται αδικημένος από τη διαχείριση που έχουν κάνει στην περίπτωσή του - Είναι ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να έχει φανέλα βασικού σε Bundesliga και Europa League, παρόλα αυτά αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Βέρντερ Βρέμης.

Αυτή την κακή διαχειρίση προς τον Μπορέ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί και ο Δικέφαλος του Βορρά για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν είχε προχωρήσει η περίπτωσή του με αποτέλεσμα να στραφεί σε άλλες λύσεις. Το ίδιο διάστημα, πάντως, τον ζαχάρωνε και ο Ολυμπιακός.

O 28χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή όσο και στα πλάγια της επίθεσης, στη Βέρντερ Βρέμης ήδη έχει πετύχει ένα γκολ και το market value είναι στα 9 εκατ. ευρώ - Πεσμένο κατά 7 εκατ. ευρω σε σχέση με το φθινόπωρο του 2022.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Ανέστη Ζαχαράκη, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Γερμανία, προκειμενου να μας μιλήσει για την περίπτωση του Μπορέ και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα, για κάποια από τις 3 μεγάλες ελληνικές ομάδες.

"Λάθος σχεδιασμός για Μπορέ - Εξελιγμένη περίπτωση Σαλπιγγίδη - Ένα επίεδο πάνω από Γιόβετιτς"

"Είναι ποιοτικός παίκτης, στην Άιντραχτ θα έπαιζε βασικός τώρα αν είχε μείνει. Έκαναν λάθος σχεδιασμό, τον έδωσαν δανεικό πριν φύγει ο Κόλο Μουανί για την Παρί. Έμειναν χωρίς βασικό φορ στην Άιντραχτ", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Η Βέρντερ τον ήθελε για να καλύψει κενό στην 11άδα της και τον πιστεύουν. Δίνει το 100% και θα κάνει καλή σεζόν φέτος, το πιστεύω. Ήδη έχει πετύχει ένα γκολ. Ειναι βασικός στην εθνική του ομάδα. Σαν σωματοδομή δεν εντυπωσιάζει ως επιθετικός, είναι όμως πολύ κινητικός, με καλή τεχνική, εξελιγμένη περίπτωση Σαλπιγγίδη. Παίζει και 9άρι και ως δεύτερος επιθετικός ακόμα και πλάγια".

Τι χρήματα μπορεί να χρειάζονται για να έρθει στην Ελλάδα;

"Δεν είναι απρόσιτος, το θέμα είναι αν θα το πάρει απόφαση για να πάει σε άλλο πρωτάθλημα, πιο χαμηλής κατηγορίας. Άνετα παίζει σε ομάδες όπως η Φιορεντίνα, για παράδειγμα".

Ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ;

"Στον Ολυμπιακό θα ταίριαζε αντί του Γιόβετιτς και θα ήταν ένα επίπεδο πάνω, πολύ εύκολα θα μπορούσε να παίζει πίσω από τον Ελ Κααμπί. Στον ΠΑΟΚ, επίσης, παίζει με κλειστά μάτια. Στον Παναθηναϊκό επίσης θα έκανε πολύ καλό δίδυμο με Ιωαννίδη".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξηγήσεις Λουτσέσκου στον ξενερωμένο Ντεσπόντοφ - Ψάχνει για αντι-Φορτούνη, φέρνει... Έσε στην άμυνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags