Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απρόοπτο στον ΠΑΟ λίγες ώρες πριν το εξ' αναβολής με Ατρόμητο - Εκτός αποστολής βασικός άσος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-07 19:49:00

Απρόοπτο στον ΠΑΟ λίγες ώρες πριν το εξ' αναβολής με Ατρόμητο - Εκτός αποστολής βασικός άσος!

Sportdog Team
Απρόοπτο στον ΠΑΟ λίγες ώρες πριν το εξ' αναβολής με Ατρόμητο - Εκτός αποστολής βασικός άσος!

Σημαντική απουσία στο "πράσινο στρατόπεδο". Δείτε τους "εκλεκτούς" του Γιοβάνοβιτς για την αυριανή (8/10, 21:30) αναμέτρηση.

Με νέο πρόβλημα τον Χουάνκαρ ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (7/10) στο «Γ. Καλαφάτης» η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου (8/10, 21:30) εξ αναβολής αγώνα με τον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 1η αγωνιστική της Super League.

Ο Ισπανός μπακ έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική στον αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τρεις μέρες, χάνοντας έτσι το ματς με τους Περιστεριώτες.

Από εκεί και πέρα, πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκανε ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και θεραπεία ο Χόρντουρ Μάγκνουσον. 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας κι εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της αποστολής του αγώνα με τους Περιστεριώτες. Σε αυτή βρίσκονται οι:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Βέρμπιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη διαφορά Μπαρτζώκα με Σπανούλη για Σλούκα - Γι’ αυτό έφυγε από Ολυμπιακό - Τι συνέβη με Γουόκαπ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags