Facebook Pixel Άρης: "Τελειώνει" παίκτης εκατομμυρίου στον Άρη - Χουνέρι και... τελεσίγραφο από Μάντζιο - Τον διώχνει ο Καρυπίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-08 16:00:00

"Τελειώνει" παίκτης εκατομμυρίου στον Άρη - Χουνέρι και... τελεσίγραφο από Μάντζιο - Τον διώχνει ο Καρυπίδης!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τελειώνει" παίκτης εκατομμυρίου στον Άρη - Χουνέρι και... τελεσίγραφο από Μάντζιο - Τον διώχνει ο Καρυπίδης!

Ο κόουτς τον "τιμώρησε" ήδη και του έστειλε μήνυμα πως εάν δεν βελτιωθεί σημαντικά τις επόμενες δύο εβδομάδες, τότε μοιάζει απίθανο να παραμείνει στον σύλλογο, ακόμα και αν έχει υπογράψει για τρία χρόνια...

Σε δύσκολη θέση φαίνεται ότι βρίσκεται μια εξαιρετική μεταγραφή που είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι μεγάλη ελληνική ομάδα, δεδομένου ότι ο προπονητής δεν τον πιστεύει (αν και μιλάμε για καινούργιο προπονητή!) και το μέλλον του στην ομάδα είναι δυσοίωνο.

Αναφερόμαστε στον Ρόναλντ Ματαρίτα, του Άρη, που για την ώρα δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Άκη Μάντζιο για την ανάγκη τής παρουσία του στο ρόστερ. Μόνο τυχαίο δεν ήταν, άλλωστε, το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι των Κίτρινων με την Κηφισιά - Πόσο πιο κατανοητό να του κάνει ο Μάντζιος ότι χρειάζεται να προσπαθήσει περισσότερο;

Ο Ματαρίτα είχε φτάσει το περασμένο καλοκαίρι στον Άρη από την Ντνίπρο, χωρίς οι Κίτρινοι να δώσουν χρήματα, σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτούν τον πόλεμο ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία για να φέρουν στην Ελλάδα λύσεις που σε άλλη περίπτωση δεν θα ήταν ευκολο να έρθουν.

Γιατί το market value του 29χρονου διεθνη Κοσταρικανού αριστερού μπακ βρίσκεται στο 1 εκατ. ευρώ, άρα δεν θα ήταν τόσο εύκολο να έρθει στους Κίτρινους σε άλλη περίπτωση. Κι ενώ η καριέρα του στη Θεσσαλονίκη είχε αρχίσει σχετικά καλά, καθώς είχε συμμετοχές στα θερινά προκριματικά, τώρα φαίνεται ότι έχουν γίνει βήματα πίσω.

Ο Μάντζιος σκοπεύει να του δώσει την ευκαιρία που χρειάζεται στη μίνι προετοιμασία με αφορμή τη διακοπή τού πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του, θα έχει μέλλον στην ομάδα. Κάτι που φαίνεται ότι ενστερνίζεται και ο Θοδωρής Καρυπίδης, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Πολύ περισσότερο στη θέση τού αριστερού μπακ δεν υπάρχουν άλλες λύσεις πλην του Φεράρι και, κάλλιστα, για να συμπληρωθεί η θέση θα μπορούσε να έρθει στην πρώτη ομάδα κάποια από τις λύσεις που υπάρχουν στην Κ19. Γιατί να κρατάει συμβόλαιο και θέση κάποιος ξένος χωρίς προοπτική, όταν θα μπορούσε να αναδειχθεί μια λύση από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής;

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 'Εκανε πίσω ο Μπακασέτας, "όχι" σε 6.6 εκατομμύρια - Άλλος ΠΑΟΚ με Γκαμπιαντίνι - 5 γκολ, 1 ασίστ σε 6 ματς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags