Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φίλιπ Τζούρισιτς: "Γουστάρει που παίζει στον ΠΑΟ ο Τζούρισιτς - Είδατε τι έκανε με τον ΠΑΟΚ; - Διαχείριση από Γιοβάνοβιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-09 14:30:00

"Γουστάρει που παίζει στον ΠΑΟ ο Τζούρισιτς - Είδατε τι έκανε με τον ΠΑΟΚ; - Διαχείριση από Γιοβάνοβιτς"

του Γιώργου Κτενά
"Γουστάρει που παίζει στον ΠΑΟ ο Τζούρισιτς - Είδατε τι έκανε με τον ΠΑΟΚ; - Διαχείριση από Γιοβάνοβιτς"

Πώς γλίτωσε το... ναυάγιο και γιατί ήρθε στο Τριφύλλι ο Σέρβος άσος, που παρότι δεν λογίζεται ως βασικός από τον προπονητή του, είναι πάρα πολύ χρήσιμος στο φετινόρόστερ.

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει η νέα εμφάνιση του Φιλίπ Τζούρισιτς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, εναντίον του Ατρόμητου, αν και προφανως το συγκεκριμένο ματς δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για την αξία του παίκτη - Ο διεθνής Σέρβος άσος έχει θητεία σε μεγάλες ομάδες και πρωταθλήματα, προφανώς δεν περίμενε να έρθει στην Ελλάδα για να αναγνωριστεί η αξία του.

Δίχως άλλο, όμως, η παρουσία του Τζούρισιτς στην 11άδα τού Παναθηναϊκού αποτελεί βαρόμετρο για όλη την ομάδα, καθώς η έλευσή του το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει για να πάρει στο σπίτι τη φανέλα τού βασικού και να πιάσει την ομάδα από το χεράκι για να την καθοδηγήσει αγωνιστικά.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα τον Τζούρισιτς από τη μεγάλη θητεία του στο ιταλικό πρωτάθλημα, προκειμένου να σχολιάσει την εικόνα του.

"Κρίσιμα γκολ και ασίστ στον Παναθηναϊκό - Αυτό να κάνει ο Γιοβάνοβιτς με Τζούρισιτς - Τον παρέσυρε το ναυάγιο της ομάδας"

"Είναι πάρα πολύ καλός φέτος με τον Παναθηναϊκό - Έχω δει και τρία ματς από το γήπεδο κάνει τη διαφορά όταν παίζει. Έχει δώσει κρίσιμα γκολ και ασίστ στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα επίσης έχει πολύ καλή παραγωγικότητα και σκοράρισμα", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Στα πιο σημαντικά παιχνίδια, για το ματς με τον Ατρόμητο δεν είναι κριτήριο, να μπορέσει ο Γιοβανοβιτς να βρει σχήμα με καλύτερη αμυντική ασφάλεια όταν οι Τζούρισιτς και Μπερνάρ βρίσκονται στην 11άδα. Μόλις έχανε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή ο Παναθηναϊκός, είχε πρόβλημα στο τρανζίσιον και με την ΑΕΚ και με τον ΠΑΟΚ για αυτό δέχτηκε στην κόντρα επίθεση γκολ σχεδόν με τον ίδιο τρόπο".

Φαίνεται ανεβασμένος αν και πέρσι δεν είχε κάνει καλή χρονιά στην Ιταλία

"Δεν είχε καθόλου καλή χρονιά και η Σαμπαντόρια και, κατά συνέπεια, κι αυτός. Ήταν ένα ναυάγιο της ομάδας με οικονομικά προβλήματα και αγωνιστικά τα είχαν παρατήσει από νωρίς.  Δεν είναι ο πρώτος ή τελευταίος που τον παρασύρει το ναυάγιο της ομάδας που παίζει".

"Γουστάρει που παίζει στον Παναθηναϊκό - Τι έκανε με ΠΑΟΚ - Διαχείριση από Γιοβάνοβιτς"

Θα μπορούσε να παρέμενε στην Ιταλία το περασμένο καλοκαίρι;

"Είχε καλό όνομα στην Ιταλία, ειδικά με τη Σασουόλο είχε καλές χρονιές. Είχε και έναν σοβαρό τραυματισμό βέβαια. Θα μπορούσε να είχε βρει συμβόλαιο, ναι, αλλά στον Παναθηναϊκό βρήκε αυτό που έψαχνε. Κι αυτό φαίνεται ακόμα και με τη γλώσσα του σώματος, γουστάρει που παίζει στον Παναθηναϊκό. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος που έτρεξε στον Γερεμέγιεφ για να πανηγυρίσουν την ισοφάριση στο τέλος".

Είναι 31 ετών και φαίνεται ότι χρειάζεται κάποια διαχείριση η αξιοποίησή του στην 1άδα.

"Κάνει διαχείριση ήδη ο Γιοβάνοβιτς στον Τζούρισιτς, δεν είναι αμετακίνητα βασικός. Δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα με την Μπράγκα και με την Βιγιαρεάλ, για παράδειγμα. Ήταν παιχνίδια που ήρθε από τον πάγκο"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags