Facebook Pixel Ατρόμητος: Επιβεβαίωση Sportdog - "Τελειώνει" ο Κόουλμαν από Ατρόμητο και... στο βάθος πρώην τεχνικός της ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-09 17:46:00

Επιβεβαίωση Sportdog - "Τελειώνει" ο Κόουλμαν από Ατρόμητο και... στο βάθος πρώην τεχνικός της ΑΕΚ!

Sportdog Team
Επιβεβαίωση Sportdog - "Τελειώνει" ο Κόουλμαν από Ατρόμητο και... στο βάθος πρώην τεχνικός της ΑΕΚ!

Ραγδαίες εξελίξεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν το σχετικό ρεπορτάζ του Sportdog!

Ατρόμητος: Ο Κρις Κόουλμαν βρίσκεται σε δύσκολη θέση, με την καρέκλα του στον Ατρόμητο να... τρίζει εξαιτίας της πολύ άσχημης εκκίνησης στη σεζόν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ουαλός τεχνικός είναι κοντά στην απομάκρυνση από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Περιστερίου, με τον Αργύρη Γιαννίκη να παρουσιάζεται ως ο επικρατέστερος για να τον διαδεχθεί.

Οι διαφαινόμενες εξελίξεις επιβεβαιώνουν πλήρως το σχετικό ρεπορτάζ του Sportdog, που σας είχε ενημερώσει από τις 5 Οκτωβρίου για το γεγονός ότι ο Κόουλμαν ήταν "φευγάτος" και ο Γιαννίκης "έπαιζε" δυνατά για τον Ατρόμητο.

Όλα δείχνουν ότι η βαριά ήττα με 5-0 από τον Παναθηναϊκό θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα για τον Ουαλό προπονητή, σε μία σεζόν που έχει ξεκινήσει χωρίς νίκη για τον Ατρόμητο μετά από 7 αγωνιστικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διώχνει παίκτη εκατομμυρίου ο Αλμέιδα - Τον… χρύσωσε ο Μελισσανίδης για 6 γκολ - Ψάχνει ομάδα για Γενάρη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags