ΠΑΟΚ: Ήταν συγκλονιστική η αποθέωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη από τους χιλιάδες φιλάθλους του Δικεφάλου, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα επί της Άίντραχτ στην Τούμπα. Δεν είναι εύκολο, ένας παίκτης, ειδικά νέος σε ηλικία, να κερδίσει με την αγωνιστικότητά του, το απαιτητικό φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ.

Ο Κουλιεράκης τα κατάφερε. Γιατί δεν πτοήθηκε από το λάθος που έκανε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και με το οποίο έδωσε την ευκαιρία στον Μάροους να σκοράρει. Απεναντίας πείσμωσε περισσότερο, πήρε κίνητρο από τον Βιεϊρίνια και τους υπόλοιπους, την κατάλληλη στιγμή προωθήθηκε στην αντίπαλη εστία και πέτυχε το πολύτιμο γκολ της νίκης. 

Ο Κουλιεράκης, όπως αναφέραμε στη χθεσινή έκδοση της Metrosport, συγκαταλέγεται στους Top scorer στο Europa Conference League, στην ηλικία του. Ήδη έχει πετύχει τρία γκολ από την έναρξη της σεζόν.

Είναι έκτος, αλλά πολύ κοντά στην πέμπτη θέση

Έχει καταγράψει ακόμη ο νεαρός άσος, μία πολύ σημαντική πρόοδο. Για την ακρίβεια, εκτοξεύτηκε η χρηματιστηριακή του αξία.

Δείγμα της ωρίμανσης και της δουλειάς του Κωνσταντίνου Κουλιεριάκη αποτελεί το γεγονός πως μέσα σε διάστημα ενάμιση έτους περίπου έχει δεκαπλασιάσει την χρηματιστηριακή του αξία. Αυτή ήταν τον Ιούνιο του 2022 στις 300.000 ευρώ και σήμερα πήγε στα 3.000.000 ευρώ!

Επίσης ο Κουλιεράκης βρίσκεται σε χρηματιστηριακή αξία στην ηλικία του και στην θέση του (κεντρικός αμυντικός), στην 6η θέση σε ολόκληρη την Ευρώπη, αγγίζοντας την 5η και την 4η θέση.

Θέλετε σε παραδείγματα, ποιοι παίκτες προηγούνται σε αυτή την στατιστική κατηγορία; Ιδού:

1. Αντόνιο Σίλβα (Μπενφίκα) 45 εκατομμύρια ευρώ.

2. Τζόρζιο Σκαλβίνι (Αταλάντα) 40 εκατομμύρια ευρώ.

3. Ζένο Ντεμπάστ (Άντερλεχτ) 10 εκατομμύρια ευρώ.

4. Ντιέγκο Κόπολα (Βερόνα) 4 εκατομμύρια ευρώ.

5. Βίκτορ Μελέκιν (Ροστόφ) 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

6. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ) 3 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα συγχαρητήρια του στον Κρητικό αμυντικό μετέφερε μέσω του συνεργάτη του Ζεράρ Νους και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογιέτ. Υπενθυμίζεται πως ο Κουλιεράκης μαζί με τους Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο και Ρέτσο απαρτίζουν την τετράδα των στόπερ της Εθνικής και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί στα κρίσιμα παιχνίδια με Ιρλανδία (εκτός έδρας) και Ολλανδία (εντός έδρας).

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφωνία Καρυπίδη με Μάντζιο - Τον ζήτησε ο κόουτς, τον έδιωξε ο πρόεδρος - Φέρνει... 34χρονο άνεργο ο Άρης!