Την είδηση πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, προτείνει μόνο την περίπτωση του Σουηδού Πίτερ Φρόιντφελντ για τη θέση του αρχιδιαιτητή σχολίασε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τα φρέσκα κουλούρια, αφού πραγματοποιείται η συζήτηση για τον αρχιδιαιτητή, και αναμένουμε τις θέσεις του Παναθηναϊκού. Σε μία προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα, ή σε μία χώρα που υπάρχουν προβλήματα με τους διαιτητές, όταν πρέπει να γίνει η επιλογή ενός αρχιδιαιτητή, θα πρέπει να υπάρξουν 3-4 υποψήφιοι και οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου μας να καταλήξουν σε έναν υποψήφιο.

Τώρα έχουμε κάτι άλλο, από τον κ. Μπαλτάκο, να επιβάλει τον δικό του εκλεκτό, τον Σουηδό. Μόνο ένας είναι υποψήφιος; Να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μέσα στην ημέρα, από αυτή τη διαδικασία, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ παρουσιάζει έναν εκλεκτό, καταλαβαίνουμε πως κάτι δεν πάει καλά…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια μίλησε για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού: «Εντωμεταξύ, πάνω στην ώρα ήρθε η διακοπή, αφού η ομάδα ήταν αρκετά κουρασμένη από τα απαιτητικά και σημαντικά παιχνίδια, με 7 σερί αγώνες. Το πρόσημο είναι θετικό, εκτός από τα δύο ντέρμπι. Το τριφύλλι πήρε βαθμολογικά αυτά που είχε ανάγκη και είναι τρεις βαθμούς από τον Ολυμπιακό, που αν κερδίσει θα τον πιάσει στην κορυφή.

Τώρα ακολουθεί ένα σετ αγώνων, συνεχόμενων ματς, με το πρόγραμμα να μοιάζει πιο βατό σε σχέση με την προηγούμενη επτάδα παιχνιδιών. Ξεκινάει δύσκολα με το ντέρμπι και το εντός έδρας με Ρεν, ακολουθεί το παιχνίδι με την Πανσερραϊκό, και ακολουθούν ματς που είναι μεγαλύτερο το πρέπει σε σχέση με εκείνα που προηγήθηκαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλαξε συνήθειες ο Γιοβάνοβιτς - "Στράβωσε" ο Σπόραρ με Γερεμέγεφ - Πήρε χαμπάρι το… έργο με Λιβάι ο Αλμέιδα