Θανάσης Κολιτσιδάκης: “Δαγκωτό” Κουλιεράκη ψηφίζει για την εθνική ομάδα, ο πρώην διεθνής αμυντικός του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ  μιλώντας στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα”, ενώ παράλληλα μίλησε και για τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Κουλιεράκης και με κλειστά μάτια, λέω ξεκάθαρα. Δεν μασάμε από τίποτα και λέω αυτό που πιστεύω. Παίζει σε υψηλότερο επίπεδο αυτή την στιγμή. Κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Είναι ένας παίκτης που πιστεύω ότι σύντομα θα φύγει για μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Σπανίζουν τα αριστεροπόδαρα στόπερ με αυτή την ποιότητα. Έχει την θέληση, την δίψα, τα όνειρα και νομίζω ότι τέτοιο παίκτη θέλει η Εθνική και όχι έναν, όπως τον Τζαβέλα που πάει για την σύνταξη...

Όλοι οι παίκτες κάνουν λάθη στο ποδόσφαιρο. Απλά τα λάθη του αμυντικού στοιχίζουν. Και αυτό φαίνεται περισσότερο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών. Το θέμα είναι να μην σε πάρει από κάτω όταν κάνεις ένα λάθος. Ο Κουλιεράκης το ξεπέρασε στο ματς με την Άϊντραχτ, Αυτό δείχνει και το ψυχικό σθένος ενός παίκτη. Αυτός στάθηκε όρθιος. Είναι ένα παιδί που όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ από τα Χανιά, προχώρησε, αναδείχθηκε, έχει φθάσει σε υψηλό επίπεδο. Εκτόπισε τον Μιχαηλίδη που είναι του ίδιου επιπέδου. Το λέει η καρδιά του. Έχει την στήριξη του προπονητή, των συμπαικτών του. Όλα αυτά συνθέτουν ένα καλό παζλ για να φθάσουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

Έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Μιχαηλίδη που ταλαιπωρήθηκε από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και επέστρεψε δυναμικά. Είναι καλύτερος του Κουλιεράκη από τεχνικής άποψης. Στην θέση αυτή είναι πάρα πολύ καλός. Ο Κουλιεράκης όμως κατάφερε με την αγωνιστικότητά του και τον εκτόπισε. Και δεν του έκανε κανείς, χάρη που παίζει. Άρα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία αυτό το οποίο κάνει.

Το ιδανικό θα είναι να παίζουν ένας αριστεροπόδαρος και ένας δεξιοπόδαρος στο κέντρο της άμυνας. Είμαι στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια, δεν εργάζομαι σε κάποια ομάδα, αλλά περιμένω την όποια ευκαιρία μου παρουσιαστεί”, είπε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Διορία" Σακραμέντο σε Βεζένκοφ - Συμβόλαιο 3 εκατομμυρίων πίσω στην Ευρώπη - Περιμένουν οι Αγγελόπουλοι!