Facebook Pixel ΑΕΚ: "Ένα... τρελοκομείο για ΑΕΚ - Τον διώχνουν γιατί τον έπιασαν με γυναίκες στο ξενοδοχείο - Αντι-Αραούχο"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-14 19:30:00

"Ένα... τρελοκομείο για ΑΕΚ - Τον διώχνουν γιατί τον έπιασαν με γυναίκες στο ξενοδοχείο - Αντι-Αραούχο"!

του Γιώργου Κτενά
"Ένα... τρελοκομείο για ΑΕΚ - Τον διώχνουν γιατί τον έπιασαν με γυναίκες στο ξενοδοχείο - Αντι-Αραούχο"!

"Καλός παίκτης, αλλά μακριά από τη νυχτερινή Αθήνα"! Ποιο είναι το νέο όνομα που εξετάζει σοβαρά η Ένωση, καθώς μπορεί να έρθει ακόμα και ως ελεύθερος στην Ελλάδα; Τι συνέβη στην προηγούμενη ομάδα του και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Την περίπτωση του Αλέξις Βέγκα έχει στη λίστα τής η ΑΕΚ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τύπου, καθώς ο διεθνής Μεξικανός εξτρέμ φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον στην Τσίβας.

Λόγω πειθαρχικού παραπτώματος είναι εκτός ομάδας και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις και να μείνει ελεύθερος, αν και το συμβόλαιό του με μεξικανική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι τού 2024 και το market value φτάνει στα 7 εκατ. ευρώ - Τυπικά, δηλαδή, θα μπορούσε να επιδιώξει να τον πουλήσει.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Ζάγκα, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στο Μεξικό, για να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες για τον παίκτη και την προοπτική να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

"Είναι τρελοκομείο - Για αυτό τον διώχνει η Τσίβας - Βασικός στο Μουντιάλ με το Μεξικό"

Κώστα, ποια είναι η άποψή σου για τον Αλέξις Βέγκα;

"Είναι τρελοκομειο λίγο αυτός, θέλουν να του τελειώσουν το συμβόλαιο επειδή είχε πειθαρχικά. Πριν από δύο εβδομάδες έμεινε με δύο συμπαίκτες του σε ξενοδοχείο και είχαν καλέσει κορίτσια για συντροφιά, τους έπιασαν και είχε γίνει χαμός. Εντάξει είναι πολύ καλός παίκτης, την μπάλα του την ξέρει αλλά δεν έχει πολύ μυαλό".

Σε ποιες θέσεις παίζει;

"Εξτρέμ αλλά και δεύτερος επιθετικός, όπως είχε παίξει στην Εθνική στο Μουντιάλ. Που ήταν βασικός, έπαιζε αριστερός εξτρέμ και ήταν από τους καλύτερους στην εθνική του. Είχε φτάσει σε σημείο να είναι μόνιμα στις κλήσεις και, μάλιστα, βασικός".

"Να μην του μάθουν τη νυχτερινή ζωή - Μοιάζει με Πισάρο - Αντι-Αραούχο στην ΑΕΚ"

Θα μπορούσε να ταιριάξει στην ΑΕΚ;

"Θα μπορούσε να ταιριάξει σε συστήματα και εγκλιματισμό. Αρκεί να αποφύγουν να του μάθουν από νωρίς τη νυχτερινή ζωή".

Πώς θα ταίριαζε στην ΑΕΚ;

"Έχει λύσεις η ΑΕΚ, λογικά θα έπαιζε δεξιά η αριστερά στην επίθεση, έχει και τη φύση του 10άριου. Μοιάζουν πολύ με τον Πισάρο".

Θα μπορούσε να γίνει αντι-Αραούχο;

"Ναι, φυσικά θα μπορούσε. Στην Τολούκα, όταν είχε ξεκινήσει την καριέρα του, εκεί έπαιζε. Είναι καλός παίκτης αλλά ανισόρροπος χαρακτήρας".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει κορυφαίο Έλληνα η ΑΕΚ, "καψούρα" Μελισσανίδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags