Facebook Pixel Super League: "Δεν είναι φαβορί ο ΠΑΟ, ούτε μόνος του 1ος ο ΠΑΟΚ - Καμπανάκι με τον Φωστήρα της Σερβίας για Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-15 14:00:00

"Δεν είναι φαβορί ο ΠΑΟ, ούτε μόνος του 1ος ο ΠΑΟΚ - Καμπανάκι με τον Φωστήρα της Σερβίας για Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν είναι φαβορί ο ΠΑΟ, ούτε μόνος του 1ος ο ΠΑΟΚ - Καμπανάκι με τον Φωστήρα της Σερβίας για Ολυμπιακό"

Η υπέρβαση της ΑΕΚ και η μεγάλη μάχη για τον τίτλο! Μία ιδιαίτερη ανάλυση για τη μάχη των "Big 4" στη φετινή Σούπερ Λιγκ. Ποια ομάδα είναι πιο αξιόπιστη, γιατί ο Δικέφαλλος του Βορρά δεν πείθει παρότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και η βαριά φανέλα των Πειραιωτών...

Μια πρώτη ανάγνωση σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έκανε μέσω του sportdog ο Νίκος Καραγιαννίδης, ιστορικός διευθυντή τής εφημερίδας Φίλαθλος.

Πόσο αξιόπιστο είναι το Τριφύλλι, γιατί δεν μπορεί να έχει κάποιος εμπιστοσύνη στον Δικέφαλο, τι είπε για το πρόβλημα των Ερυθρόλευκων και γιατί η Ένωση δεν δείχνει μαχητική ομάδα. Οι απαντήσεις στη συνέντευξη που ακολουθεί.

"Φλόγα και καλά αποδυτήρια ο Γιοβάνοβιτς - Σε καλό φεγγάρι ο ΠΑΟΚ, αλλά..."

"Ο Παναθηναϊκός είναι ο πλέον αξιόπιστος, αλλά δεν τον βαφτίζω πρώτο φαβορί. Αλλά είναι ομάδα που έχει αξιοπιστία. Βεβαίως έχασε από την ΑΕΚ, έκανε γκέλα με τον ΠΑΟΚ, αλλά ήταν φυσιολογικά αποτελέσματα. Έχει φλόγα, κ@@α, έχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια ο προπονητής με τους παίκτες. Όσο θα πηγαίνει καλά η ομάδα, ο,τι και περίεργο να υπάρχει θα καλυφθεί", ανέφερε αρχικά ο Ν. Καραγιαννίδης μέσω του sportdog και πρόσθεσε:

"Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό φεγγάρι, αλλά δεν μπορείς να του έχει εμπιστοσύνη ότι μπορεί να χτυπήσει πρωτιά. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει άλλος, δεν σε εμπνέει ο ΠΑΟΚ ότι μπορεί να γίνει πρώτος - Παρότι, λέω ξανά, ότι βρίσκεται σε καλό φεγγάρι"

Πώς είδες τον Ολυμπιακό;

"Ο Ολυμπιακός είναι μέγεθος, η ομάδα που περισσότερο από κάθε άλλη παίζει με τη φανέλα της. Αλλά αυτό που έγινε με τον Φωστήρα της Σερβίας είναι ανησυχητικό, που σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει. Θα μπορέσουν να το λύσουν; Αλλιώς θα παρουσιαστεί ξανά".

"Αυτό έχει ξεχάσει η ΑΕΚ - Γκέλα μέσα στην Αγιά Σοφιά - Ξεπέρασε τον εαυτό της"

Η ΑΕΚ;

"Η ΑΕΚ είναι νταμπλούχος αλλά έχει δείξει ότι έχει ξεχάσει ότι ήταν η περσινή θριαμβεύτρια. Δεν ξέρεις τι θα γίνει με την ομάδα αυτή όταν θα βγει στο γηπεδο. Με τον Παναιτωλικό ήταν μονόλογος και ξαφνικά μια ομάδα που κυριαρχεί στο γηπεδο, κινδύνεψε να φάει γκολ. Συνεχίζει να έχει πρόσωπο και δεν κυνηγάει το αποτέλεσμα, έχει δυνατότητες, πλούσιο ρόστερ, αλλα έχασε στον ΟΦΗ, έκανε γκέλα με τον Πανσερραϊκό, δείχνει να μην είναι μαχητική ομάδα. Και είναι πιο επικίνδυνη εκτός έδρας, στο γήπεδό της είναι επικίνδυνο να χάσει βαθμούς, αν παίξεις εκτός απλώνεται φίνα".

Μπορούν να τα καταφέρουν με συνέπεια σε Ελλάδα και Ευρώπη;

"Είναι αγγούρι μεγάλο να παίζουν και στην Ευρώπη, αν ήμουν προπονητής δεν θα ήθελα δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Θα ήθελα ένα πρωτάθλημα και όχι και την Ευρώπη. Η ΑΕΚ έχει ξεπεράσει τον εαυτό της για παράδειγμα, πήρε ισοπαλία από τον Άγιαξ, που ήταν άριστη ομάδα, ποδοσφαιρική σχολή που χαιρόσουν να βλέπεις. Αλλά αναγκάστηκε να ξεπεράσει τον εαυτό της.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για Μπρινιόλι - Αδικημένος στον ΠΑΟ, ούτε στη 18αδα - Πόσα ζητάει για να υπογράψει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags