Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Φεύγει ο Σκάρπα, έκανε μεγάλο λάθος - Πληρώνουν 2.5 εκατ. για Μπερνάρ - Μαύρο πρόβατο ο Ροντινέι"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-16 20:32:00

"Φεύγει ο Σκάρπα, έκανε μεγάλο λάθος - Πληρώνουν 2.5 εκατ. για Μπερνάρ - Μαύρο πρόβατο ο Ροντινέι"

του Γιώργου Κτενά

Από το πρωτάθλημα της Super League στην Εθνική Βραζιλίας; Το Sportdog.gr ανοίγει τον φάκελο των Βραζιλιάνων στην Ελλάδα και αναλύει ποιοι μπορεί να φύγουν και γιατί και τι συμβαίνει με τον μπακ των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες είναι οι εξελίξεις που υπάρχουν για τις μεγάλες ελληνικές ομάδες και έχουν σύνδεση με τη Βραζιλία, κι αυτός είναι ο λόγος που το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Άκη Αχαλτλή, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη χώρα του καφέ.

Τι ισχύει με το ενδιαφέρον της Φλαμένγκο και της Ατλέτικο Μινέιρο για τον Μπερνάρ; Θα μπορούσε να κληθεί ο Ροντινέϊ στην Εθνική Βραζιλίας; Τι ισχύει με τον Μπρούνο Ενρίκε και πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σκάρπα; Οι απαντήσεις ακολουθούν.

"Λογικό για Ατλέτικο Μινέιρο και Μπερνάρ - Kερασάκι στην τούρτα τα 2,5 εκατ. ευρώ - Μαύρο πρόβατο ο Ροντινέι"

Η πληροφορία από τη Βραζιλία αναφέρει ότι ο Μπερνάρ βρίσκεται στη λίστα της Ατλέτικο Μινέιρο αλλά και της Φλαμένγκο, καθώς το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι τού 2024 και δεν έχει ακόμα ανανεωθεί. "Λογική εξέλιξη να τον θέλει η Φλαμένγκο, αλλά πιο λογικό να καταλήξει στην Ατλέτικο Μινέιρο. Στη Φλαμένγκο θα χαντακωθεί. Καλύτερα στην Ατλέτικο γιατί τον ανέδειξε, έπαιξε Λιμπερταδόρες μαζί της, ήταν εκεί από πιτσιρικάς. Άλλη θέση τότε, εξτρέμ ζιζάνιο, με ταχύτητες, άλλαζε κατεύθυνση, ανάλαφρος κοντός εξτρέμ. Αν πάει εκεί θα είναι ως κερασάκι στην τούρτα", ανέφερε ο Α. Αχλατλής και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το αν μπορεί η Ατλέτικο Μινέιρο να πληρώσει το συμβόλαιό του παίκτη, που είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ: "Μπορεί να τα δώσει αν τον θέλει για κερασάκι στην τούρτα".

Υπάρχει σενάριο που θέλει τον Ροντινέι να έχει φτάσει κοντά στην Εθνική Βραζιλίας - Υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο;

"Καλός παίκτης ήταν, το ξέραμε και πριν έρθει στον Ολυμπιακό. Ο Ροντινέι είναι πολύ καλός φουλ μπακ, όπως ήταν ο Μάτος και ο Λίνο. Στη Φλαμένγκο ήταν καλός αλλά δεν ήταν όνομα και γι αυτό δεν τον γούσταρε πολύ η κερκίδα, ήταν από τα μαύρα πρόβατα. Η Φλαμένγκο θέλει και σταριλίκι, όνομα στη 11άδα, όχι μόνο την ουσία. Τον είχαν δώσει το 2020 στην Ιντερνασιονάλ και βγήκε ο καλύτερος μπακ του πρωταθλήματος, με την Ιντερνασιονάλ να κοντεύει να πάρει το πρωτάθλημα. Αλλά στην Εθνική ήταν τραβηγμένο να πάει".

"Καμπανάκι" για Μπρούνο Ενρίκε - "Για αυτό δεν έπιασε ο Σκάρπα - Επιστρέφει Βραζιλία"

Υπάρχει θέμα με τον Μπρούνο Ενρίκε και τον Ολυμπιακό;

"Και η Παλμέιρας έχει μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του, αλλά η Φλαμέγκο μόλις άλλαξε προπονητή και ίσως θέλει να του κάνει πρόταση. Απόλυτα πετυχημένος προπονητής αυτός που ήρθε τώρα. Προέρχεται και από τραυματισμούς, δεν είναι όπως πριν από 3 χρόνια που θα το έλεγα να τον πάρει με κλειστά μάτια και θα του βγει".

Τέλος, πες μου δύο λόγια για τον Σκάρπα.

"Ο Σκάρπα δεν έχει πιάσει, αν και έχει τρομερή ποιότητα, ήταν κορυφαίος παίκτης στο βραζιλιάνικό πρωτάθλημα το 2022. Απλά το λάθος ήταν ότι πήγε στην Αγγλία, με αποτέλεσμα χάσει ρυθμό και τώρα να έχει μείνει πίσω. Λογικά θα επιστέψει στη Βραζιλία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:΅Εμβιλά για μεγάλη ελληνική ομάδα - "Πόρτα" από Κορδόν, Μαρτίνεθ - Διαπραγματεύσεις με Ατλέτικο και Premier

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags