Για… μεγάλα πράγματα είναι ο Ντόμινικ Κοτάρσκι όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, με αφορμή την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

«Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει οψιόν στο συμβόλαιο του Κοτάρσκι. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να εύχομαι να μείνει στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2028, γιατί αν δεν έχει φύγει μέχρι τότε πάει να πει ότι δεν θα έχει βελτιωθεί. Είναι για αλλού και το δείχνει κάθε εβδομάδα, στα 23 του, ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον ευχαριστήσει και του πρότεινε από τις 350.000 ευρώ να πάει στις 700.000 από φέτος.

Όταν θα έρθει οποιοσδήποτε ο τελευταίος λόγος θα ανήκει στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για επιβράβευση, νομίζω ότι αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Πολλά πράγματα γίνονται για να πειστεί ο Λουτσέσκου, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2024, ότι υπάρχει όραμα», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι ο Μάρκος Αντόνιο θα χρειαστεί δύο τρία τεστ και αν βγάλει έναν αριθμό προπονήσεων θα είναι διαθέσιμος για το ματς του Δικέφαλου του Βορρά στα τέλη Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξένος η επόμενη μεγάλη πώληση ΠΑΟΚ - "Πολιορκία" από Premier και top ομάδα - Σκάει ανακοίνωση Σαββίδη!