Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δεν πήγε καλά αυτό! "Χοντρό" κράξιμο για παίκτη του ΠΑΟΚ - "Δεν αξίζει να είναι βασικός στην Εθνική"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-17 20:42:00

Δεν πήγε καλά αυτό! "Χοντρό" κράξιμο για παίκτη του ΠΑΟΚ - "Δεν αξίζει να είναι βασικός στην Εθνική"

Sportdog Team
Δεν πήγε καλά αυτό! "Χοντρό" κράξιμο για παίκτη του ΠΑΟΚ - "Δεν αξίζει να είναι βασικός στην Εθνική"

Πολύ άσχημο είναι το κλίμα για ξένο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά στην πατρίδα του, με τον κόσμο να επικρίνει την απόφαση να παίζει βασικός στην Εθνική ομάδα.

Τόμας Κεντζιόρα: Ο Τόμας Κεντζιόρα είναι ένα από τα πρόσωπα που βρισκόνται στο επίκεντρο της προσοχής στην Πολωνία για τις εμφανίσεις του με την φανέλα της εθνικής. Ο Πολωνός αμυντικός του ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι υπάρχει αλλαγή προπονητή με τον Πρόμπιερζ αντί του Σάντος, συνεχίζει να παίζει χωρίς να εντυπωσιάζει και δέχεται κριτική από τα πολωνικά ΜΜΕ.

Είναι χαρακτηριστικό ενα δημοσίευμα που υπάρχει στην πολωνική ιστοσελίδα weszlo.com με τίτλο «Η περίεργη περίπτωση του Τόμας Κεντζιόρα» και κάνει μια μικρή ανασκοπηση στα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα στην καριέρα του και στα όσα έχει κάνει με την εθνική Πολωνίας. Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρεται μεταξύ άλλον στον 29χρονο αμυντικό του Δικεφάλου ως έναν παίκτη που ειναι «πολύ καλός για να μείνει εκτός αποστολής, αλλά και πολύ αδύναμος για να κερδίσει μια μόνιμη θέση στην αρχική ενδεκάδα».

«Πρώτη φορά στην καριέρα του κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα παρά την αλλαγή προπονητή. Υπό τον Φερνάντο Σάντος, ήταν ο βασικός αμυντικός. Έχασε μόνο την πρώτη προπόνηση. Ωστόσο, στα επόμενα τέσσερα ματς ήταν πάντα στην αρχική ενδεκάδα, αν και μετά τον αγώνα με τη Γερμανία δώσαμε σήμα ότι δεν θα καθόριζε το μέλλον της ομάδας σε αυτή τη θέση. Ο Σάντος, όμως, πείσμωσε και ακόμα κι αν ο Κεντζιόρα δεν έπαιζε στο κέντρο της άμυνας στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, τον έβαλε εκεί», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα για τον Κεντζιόρα.

Για την παραμονή του στην ενδεκάδα παρά την αλλαγή προπονητή υπάρχουν σκληρές ατάκες: «Με ελάχιστο κόστος κέρδισε μια θέση στην αρχική ενδεκάδα. Ωστόσο, συνέβαλε ελάχιστα στην εθνική ομάδα. Δεχτήκαμε πέντε γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Είχαμε δύο οδυνηρές ήττες από Αλβανία και Μολδαβία. Σίγουρα δεν φταίει για όλα ο Κεντζιορα, γιατί συνήθως φαινόταν αρκετά συμπαγής, αλλά θα μείνει στη μνήμη του ως εκείνος που επέτρεψε στον Φάρερ να κάνει μια αγενή… ντρίμπλα εναντίον του με αποτέλεσμα να προσγειωθει άσχημα και στο προπονητικό στρατόπεδο του Οκτωβρίου άφησε ακόμα χειρότερη εικόνα.

Προχειρότητα, αδυναμία να σπάσει η πίεση σε επιθετικούς της 159ης και 131ης εθνικής στον κόσμο, κακή διαχείριση της μπάλας και λάθη σε βασικές ενέργειες, όπως στη συνάντηση του Οκτωβρίου με τη Μολδαβία. Επιπλέον, έχει μέτρια φυσικά προσόντα για κεντρικό αμυντικό και αυτό είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα για το οποίο μίλησε ανοιχτά ο προπονητής. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Σάντος ήταν μόνο ο δεύτερος προπονητής που μπόρεσε να συμπεριλάβει τον Κεντζιόρα στην αρχική ενδεκάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ο Πρόμπιερζ δοκίμασε μια παρόμοια διαδικασία, αλλά αποδείχθηκε φιάσκο»

Πηγη: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κροτίδα" Αταμάν για νέα μεταγραφή στον ΠΑΟ - "Αυτά τα ονόματα εξετάζουμε" - Η ατάκα του για Μίχαϊλιουκ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags