Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Γι’ αυτό φεύγει ο Μπακαμπού από Γαλατά - Έρχεται για βασικός στον Ολυμπιακό - Διώχνει από το Λιμάνι τον..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-17 19:05:00

"Γιατί φεύγει ο Μπακαμπού από Γαλατά - Έρχεται για βασικός στον Ολυμπιακό - Διώχνει από το Λιμάνι τον..."

του Παναγιώτη Νικολάου

Η απόφαση των Τούρκων για το μέλλον του και τα σενάρια που εμπλέκουν ξανά τον Κονγκολέζο επιθετικό με τους Πειραιώτες ενόψει Ιανουαρίου και ενόψει φυσικά των αλλαγών και των αποχωρήσεων που θα υπάρξουν στο ρόστερ!

Oλυμπιακός: Ζήτημα με το μέλλον του Σεντρίκ Μπακαμπού στη Γαλατασαράι υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό, δεδομένου ότι ο πρώην άσος τού Ολυμπιακού δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στην 11άδα τού τουρκικού κλαμπ.

O λόγος έχει ονοματεπώνυμο και είναι ο Μάουρο Ικάρντι, που σε 14 ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έχει πιστωθεί ήδη 12 γκολ και 2 ασίστ. Με λίγα λόγια ο πρώην άσος τής Παρί δεν βγαίνει από την 11άδα, με αποτέλεσμα ο Μπακαμπού να μην βρίσκει τον τρόπο για να πάρει χρόνο συμμετοχής και, κυρίως, να μην σκοράρει - Σε 8 ματς που έχει παίξει δεν έχει χριστεί ακόμα σκόρερ.

Με δεδομένο το σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του, καθώς ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν φαίνεται να έχει μέλλον στο Λιμάνι, το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλάκο, που γνωρίζει άριστα το τουρκικό ποδόσφαιρο, για να συλλέξουμε πληροφορίες: Σε ποια κατάσταση είναι ο Μπακαμπού, γιατί μπορεί να αποχωρήσει τον Γενάρη και αν θα ταίριαζε στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Συνοπτικά, να υπενθυμίσουμε βέβαια ότι ο Μπακαμπού το περασμένο καλοκαίρι είχε αφήσει προς όλες τις κατευθύνσεις να εννοηθεί ότι θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, στη συνέχεια έφυγε για το Κατάρ και την Αλ Νασρ, αποχώρησε και από εκεί και υπέγραψε, τελικά, στην Γαλατά. Μια συνθήκη που δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες αναμνήσεις για τον Γάλλο άσο στο Λιμάνι, όσο κι αν λόγω της αποχώρησής του ο Ολυμπιακός είχε υπογράψει, τελικά, με τον Ελ Κααμπί.

"Για αυτό δεν παίζει ο Μπακαμπού στη Γαλατά - Δανεικός τον Γενάρη - Δεν έχει δεθεί με την ομάδα"

"Πέρσι στον Ολυμπιακό μου άρεσε πολύ, βέβαια πήγε στη Γαλατά αλλά δεν παίζει καθόλου. Ο Ικάρντι είναι καυτός, δεν βγαίνει από την 11άδα. Δεν έχει δεθεί, δεν έχει πιάσει και γκρινιάζουν οι Τούρκοι. Υπάρχουν δημοσιεύματα ότι δεν έχει πιάσει και δεν σκοράρει, μπορεί ακόμα και δανεικός να φύγει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: "Τραυματισμούς δεν είχε, από θέμα φυσικής κατάστασης είναι καλά. Απλά δεν παίζει και δεν σκοράρει".

"Βασικός στον Ολυμπιακό - Καλύτερος από Κααμπί - Ταιριάζει στην επίθεση "

Πιστεύεις ότι μπορεί να έχει θέση στον Ολυμπιακό;

"Αν επιστρέψει θα είναι για βασικός, θεωρώ ότι είναι καλύτερος είναι από τον Ελ Κααμπί - Που σκοράρει μεν και έχει καλές κινήσεις, αλλά ο Μπακαμπού είναι πιο ολοκληρωμένος επιθετικός".

Ταιριάζει με τους υπόλοιπους στην επίθεση;

"Αν υποθέσουμε ότι πιθανή έλευσή του θα φέρει και αποχώρηση του Ελ Αραμπί, θεωρώ ότι ταιριάζει με Γιόβετιτς και Ελ Κααμπί. Γιατί είναι διαφορετικός παίκτης από τον πρώτο (ο Μπακαμπού παίζει στον χώρο ενώ ο Γιόβετιτς κρατάει την μπάλα), ενώ ταιριάζει και με τον Ελ Κααμπί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φεύγει ο Σκάρπα, έκανε μεγάλο λάθος - Πληρώνουν 2.5 εκατ. για Μπερνάρ - Μαύρο πρόβατο ο Ροντινέι"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags