Facebook Pixel Παλαιστίνη: "Βόμβα" με γνωστό ποδοσφαιριστή! Τον έδιωξε η ομάδα του λόγω ανάρτησης υπέρ της Παλαιστίνης
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-18 14:15:00

"Βόμβα" με γνωστό ποδοσφαιριστή! Τον έδιωξε η ομάδα του λόγω ανάρτησης υπέρ της Παλαιστίνης

Sportdog Team
"Βόμβα" με γνωστό ποδοσφαιριστή! Τον έδιωξε η ομάδα του λόγω ανάρτησης υπέρ της Παλαιστίνης

Περίεργη τροπή έχουν πάρει οι ενέργειες συλλόγων προς ποδοσφαιριστές που κάνουν αναρτήσεις υπέρ των Παλαιστινίων, στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής, με μια ομάδα μάλιστα να λύνει το συμβόλαιο με έναν από τους ποδοσφαιριστές της.

Ανουάρ Ελ Γκάζί: Κίνηση που θα συζητηθεί από την γερμανική Μάιντς, που με αφορμή μια ανάρτηση του Μαροκινού ποδοσφαιριστή υπέρ της Παλαιστίνης στα social media, προχώρησε στη λύση του συμβολαίου μαζί του.

«Αυτό δεν είναι πόλεμος. Όταν η μία πλευρά κόβει το νερό, το φαγητό, το ηλεκτρικό στην άλλη τότε δεν είναι πόλεμος. Όταν η μια πλευρά έχει πυρηνικά όπλα, τότε δεν είναι πόλεμος. Όταν η μια πλευρά χρηματοδοτείται με δισεκατομμύρια δολάρια, τότε δεν είναι πόλεμος.

Όταν η μια πλευρά χρησιμοποιεί εικόνες τεχνητής νοημοσύνης για να διασπείρει παραπληροφόρηση για μια άλλη, τότε δεν είναι πόλεμος. Όταν τα social media λογοκρίνουν το περιεχόμενο της μιας πλευράς και όχι της άλλης, τότε δεν είναι πόλεμος.

Δεν είναι διαμάχη και δεν είναι πόλεμος. Αυτό είναι γενοκτονία και μαζική καταστροφή και μαρτυρούμε να συμβαίνουν ζωντανά. Από τον ποταμό μέχρι τη θάλασσα, η Παλαιστίνη θα ελευθερωθε
ί», ήταν το μήνυμα του Ανουάρ Ελ Γκάζι, που τελικά του κόστισε το μέλλον του στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει άμυνα ο Ολυμπιακός - Δύο στόπερ και top όνομα χαφ - "Καμπανάκι" για δύο μεταγραφές του καλοκαιριού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags