ΠΑΟΚ: Ήταν πολύ σημαντική η κίνηση των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Ντομινίκ Κοτάρσκι έως το καλοκαίρι του 2028, όπως σας είχε αναφέρει στο αποκαλυπτικό της ρεπορτάζ η Metrosport και το Metrosport.gr, πριν από δύο ημέρες. “Έδεσε” τον Κροάτη πορτιέρο με ένα ισχυρό συμβόλαιο και τον “γλύκανε” με τα χρήματα που του έδωσε.

Πρακτικά ο Κοτάρσκι από τις 450.000 ευρώ ετησίως που ελάμβανε από τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους όρους του πρώτου συμβολαίου που είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2022, “ανέβηκε” μισθολογικά στις 700.000 ευρώ. Αυτό μεταξύ των άλλων αναφέρουν και εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και το μεταφέρουμε, για να έχουμε μία σωστή προσέγγιση στο θέμα. Ο Κοτάρσκι δεν έκρυψε την χαρά του, για αυτή την ξεχωριστή εξέλιξη.

Την οποία προφανώς και περίμενε, καθώς από το καλοκαίρι ακόμη είχαν γίνει συζητήσεις με τους ατζέντηδες του, για την ανανέωση της συνεργασίας. Από την στιγμή που στον ΠΑΟΚ ξεκαθάρισαν ότι ο Κοτάρσκι δεν πωλείται, ο Κροάτης αντιλήφθηκε πως εδώ τον υπολογίζουν πολύ και μπορεί να προσφέρει τον καλύτερο εαυτό του. Όπως και το δείχνει στην πράξη με τις επεμβάσεις του.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για αυτό πετάει από τη χαρά του ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Η αλήθεια για Μάρκος Αντόνιο - Γιουβέντους για Ντέλια!