Στην διάθεση του Αργεντινού τεχνικού της ΑΕΚ για τον αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα τέθηκε ο Στίβεν Τσούμπερ.
Ο Ελβετός εξτρέμ πήρε κανονικά μέρος στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα και δηλώνει πλέον "παρών" για το κυριακάτικο (22/10) ματς με τους Αρκάδες.
Από εκεί και πέρα, ο Λιβάι Γκαρσία συνεχίζει τη θεραπεία του και αύριο θα φανεί σε τι κατάσταση είναι και πότε η ΑΕΚ μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες τους.
Σήμερα προπονήθηκαν κανονικά οι Μάνταλος, Ρότα και Γαλανόπουλος, όπως και οι Σιμάνσκι, Μουκουντί που επέστρεψαν από τις διεθνείς τους υποχρεώσεις.
Τέλος, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αναμένεται να φτάσει αργότερα μέσα στην ημέρα στην Αθήνα και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και ο χρόνος που θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μολότοφ" στο ρεπορτάζ τής ΑΕΚ με 11δάτο παιχταρά - Σειρήνες από Τουρκία - "4 εκατ. και προχωρημένες επαφές"!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

