Facebook Pixel Βραζιλία: Απίστευτη ιστορία! Τερματοφύλακας έκανε μήνυση σε δημοσιογράφο που τον χλεύασε - Περιμένει την αποζημίωση
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-18 18:30:00

Απίστευτη ιστορία! Τερματοφύλακας έκανε μήνυση σε δημοσιογράφο που τον χλεύασε - Περιμένει αποζημίωση

Sportdog Team
Απίστευτη ιστορία! Τερματοφύλακας έκανε μήνυση σε δημοσιογράφο που τον χλεύασε - Περιμένει αποζημίωση

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι παίκτες δέχονται επίθεση για λάθη που έχουν κάνει κατά τη διάρκεια των αγώνων, όμως αυτή τη φορά ένας τερματοφύλακας κατάφερε και πήρε την... εκδίκησή του.

Αλεξάντρε Καζούρου: Εκπληκτική ιστορία μιας και όπως έγινε γνωστό ο τερματοφύλακας από τη Βραζιλία αποφάσισε να κάνει ένα βήμα... παραπάνω, μιας και μετά τα υποτιμητικά σχόλια τα οποία δέχθηκε από δημοσιογράφο, εξαιτίας ενός γκολ που δέχθηκε, προχώρησε σε αγωγή.

Μάλιστα ένα ακόμα στοιχείο υπέρ του Αλεξάντρε Καζούρο ήταν το γεγονός ότι μετά το γκολ που δέχθηκε, ο ίδιος έχασε τη δουλειά του, με τον Βραζιλιάνο να κάνει μήνυση  κατά της Globo TV, που είναι υπεύθυνη για τα μεγαλύτερα βραζιλιάνικα τηλεοπτικά δίκτυα και τον ίδιο να κερδίζει τη δικαστική μάχη και πλέον να περιμένει την αποζημίωσή του.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει άμυνα ο Ολυμπιακός - Δύο στόπερ και top όνομα χαφ - "Καμπανάκι" για δύο μεταγραφές του καλοκαιριού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags