Facebook Pixel Μητσοτάκης για Βοτανικό: ’’Θα προχωρήσει κανονικά το έργο’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-18 19:58:00

Ξεκάθαρος ο Μητσοτάκης για τον Βοτανικό - Τι είπε για Παναθηναϊκό, Μπακογιάννη και Δούκα

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Μητσοτάκης για τον Βοτανικό - Τι είπε για Παναθηναϊκό, Μπακογιάννη και Δούκα

Ο Πρωθυπουργός έδωσε σαφείς απαντήσεις για την έκβαση της Διπλής Ανάπλασης.

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ένα θέμα που σχολίασε είναι αυτό της Διπλής Ανάπλασης, που θα οδηγήσει στην κατεδάφιση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και την ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Βοτανικό για χρήση από τον Παναθηναϊκό. Ο Πρωθυπουργός αποσαφήνισε ότι το έργο θα προχωρήσει κανονικά, μιας και έχουν ''επιστρατευτεί'' χρήματα από το Κράτος και αναφέρθηκε στην αναγκαία συνεργασία του με τον Χάρη Δούκα.

 Αναλυτικά τι ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη Διπλή Ανάπλαση και τον Χάρη Δούκα:

 
''Δεν θέλω να μπω στη λεπτομέρεια της εκλογικής ανάλυσης, παρά μόνο να πω ότι σίγουρα ήταν πολύ στενάχωρο, για εμένα και σε προσωπικό επίπεδο όπως αντιλαμβάνεστε. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ένας καλός Δήμαρχος. Εύχομαι καλή επιτυχία στον διάδοχό του, θα έχει πάντα την πόρτα του γραφείου μου ανοιχτή, διότι μιλάμε για την Αθήνα, την πρωτεύουσά μας και πρέπει να υπάρχει καλή συνεργασία και το εύχομαι και το  ελπίζω.
 
Τον άκουσα μετρημένο στη συνέντευξη την οποία έδωσε, γιατί υπάρχουν ζητήματα, θέλω να το τονίσω αυτό κ. Χατζηνικολάου, τα οποία άπτονται θα έλεγα της κεντρικής κρατικής αρμοδιότητας. Κάμερες θα μπουν στην Αθήνα, το Μετρό στα Εξάρχεια θα γίνει. Αυτές είναι κεντρικές επιλογές, δεν είναι υπό την αίρεση της νέας Δημοτικής αρχής. Πιστεύω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε με τον νέο Δήμαρχο και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο έτσι ώστε να έχουμε την προστιθέμενη αξία που ο Δήμαρχος μπορεί να προσφέρει σε αυτήν την προσπάθεια.
 
Το μεγάλο έργο, παραδείγματος χάρη, του Βοτανικού είναι έργο το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την Ελληνική Κυβέρνηση. Θα προχωρήσει, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει γήπεδο. Η διπλή ανάπλαση θα προχωρήσει. Αυτά είναι έργα για τα οποία έχουμε δεσμεύσει σημαντικότατους πόρους, εθνικούς πόρους, για να τα ολοκληρώσουμε''.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags