Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δανεικός και αριστεροπόδαρος ο αντι-Μάγκνουσον - Τεράστιο γκελ σε Αγγλία ο Ιωαννίδης, άσχημα νέα για "Τζόλε"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-18 22:38:00

Δανεικός και αριστεροπόδαρος ο αντι-Μάγκνουσον - Τεράστιο γκελ σε Αγγλία ο Ιωαννίδης, άσχημα νέα για "Τζόλε"

Οι Μιχείες
Δανεικός και αριστεροπόδαρος ο αντι-Μάγκνουσον - Τεράστιο γκελ σε Αγγλία ο Ιωαννίδης, άσχημα νέα για "Τζόλε"

Ο παίκτης που θέλουν στο Τριφύλλι και οι "σειρήνες" για τον Έλληνα επιθετικό που έχει ήδη κάνει τεράστιο γκελ στο Νησί και θα πρέπει οι εκπρόσωποί του, Τζόρτζεβιτς και Νινιάδης, να ανησυχούν.

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην ...γύρα αναζητώντας στόπερ και ο "Ευαγγελιστής" σας παρουσιάζει το πλήρες προφίλ που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκαναν στην πιάτσα οι " πράσινοι". Βοnus το... πέσιμο μανατζερικών καρχαριών στον Ιωαννιδη!!

ΠΑΟ/ΣΤΟΠΕΡ: Είναι ειλημμένη απόφαση να αποκτηθεί τον Γενάρη. Στην ελληνική πιάτσα agents είναι κατηγορηματικοί για αυτό αφού έχουν δοθεί από το κλαμπ στην αγορά συγκεκριμένα χαρακτηριστικά/προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι για τη θέση. Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός ψάχνει τον αντί-Μάγκνουσον, δηλαδή θέλει... πάση θυσία αριστεροπόδαρο στόπερ και μόνο αν δεν βρεθεί τέτοιος, θα πάει ως έσχατη λύση σε δεξιοπόδαρο που παίζει και στα αριστερά. Επίσης να είναι καλός στο build up και να μπορεί να έρθει ως δανεικός, έστω με καλοκαιρινή οψιόν αγοράς. Θέλουν δηλαδή δανεικό στόπερ & όχι με μεταγραφή, στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Δύσκολα πράγματα ζητάνε και για την ... εποχή.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Δεν τον έχουν βάλει στο μάτι μόνο ομάδες από τα τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα... Όπως μεταφέρθηκε στη στήλη ο Φώτης Ιωαννίδης κάνει πλέον τεράστιο γκελ και σε μεγάλα γραφεία agents του εξωτερικού. Ιδιαίτερα αγγλικά! Στόχος τους να τον "κερδίσουν" και να τον εντάξουν στο πελατολόγιό τους αφού το θεωρούν/βλέπουν σαν ένα καυτό ποδοσφαιρικό προϊόν με μεγάλη προοπτική. Θυμίζω πως ο Ευβοιώτης φορ έχει εκπροσώπους τους Τζόρτζεβιτς/Νινιάδη αλλά ήδη... κυκλοφορούν ξένοι μανατζερικοί "καρχαρίες" που έχουν βάλει στόχο τον Ιωαννίδη!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώθηκε βαρύτατη τιμωρία για ελληνική ομάδα - Αφαίρεση 10 βαθμών!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags