Facebook Pixel UEFA: Σημαντική εξέλιξη για τον όμιλο του Παναθηναϊκού - Τότε θα γίνει το Βιγιαρεάλ - Μακάμπι Χάιφα (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-19 16:49:00

Σημαντική εξέλιξη για τον όμιλο του Παναθηναϊκού - Τότε θα γίνει το Βιγιαρεάλ - Μακάμπι Χάιφα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σημαντική εξέλιξη για τον όμιλο του Παναθηναϊκού - Τότε θα γίνει το Βιγιαρεάλ - Μακάμπι Χάιφα (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση εξέδωσε η UEFA, το απόγευμα της Πέμπτης (19/10) μέσω της οποίας αναφέρει την ημερομηνία που θα γίνει η αναμέτρηση για το Europa League μεταξύ της ισπανικής με την ισραηλινή ομάδα.

UEFA: Στην αναβολή των αναμετρήσεων Βιγιαρεάλ-Μακάμπι Χάιφα και Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ζόρια Λουάνσκ για Europa & Conference League αντίστοιχα προχώρησε η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή και παράλληλα επαναπρογραμμάτισε το πρώτο παιχνίδι για τον όμιλο του  Παναθηναϊκού για τις 6 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα η UEFA έκανε γνωστό ότι αγώνες δεν μπορούν να γίνουν στο Ισράηλ, μέχρι νεοτέρας, με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας και τους συλλόγους να είναι σε επικοινωνία προκειμένου να βρεθούν εναλλακτικές έδρες σε ουδέτερες χώρες, την ίδια στιγμή πάντως που η Μακάμπι Χάιφα απέσυρε την ομάδα Νέων από το Youth League.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό... φωνάζει ο Ολυμπιακός - Τι είχε πει ο Βαρούχας για τα "εγκλήματα", ο έξαλλος Μαρινάκης και το "ντου" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags