ΠΑΟΚ: Το πλάνο του ΠΑΟΚ για μια ομάδα με ορίζοντα τετραετίας (και βάλε) συνεχίζεται και δεν μένει στα λόγια, αλλά έχουν αρχίσει και τα έργα. Τον τελευταίο χρόνο η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχει φροντίσει να στείλει τα μηνύματα της προς πάσα κατεύθυνση με τις ανανεώσεις των συμβόλαιων για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, Στέφανο Τζίμα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης να έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο στον Δικέφαλο ετοιμάζονται προκειμένου στο προσεχές διάστημα να αρχίσουν οι συζητήσεις για μια αναπροσαρμογή συμβολαίου του που θα απονείμει δικαιοσύνη για την αξία και το στάτους που έχει στην ομάδα ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός. Μέσα σε λίγo περισσότερο από έναν χρόνο ο Κουλιεράκης έχει καταφέρει όχι απλά να σταθεί στην πρώτη ομάδα, αλλά να είναι βασικό στέλεχος στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τεράστια βελτίωση που έφερε την καθιέρωση από νωρίς για τον αριστεροπόδαρο στόπερ.

Ο Κουλιεράκης είναι ένα παιδί γέννημα – θρέμμα του ΠΑΟΚ, ένας παίκτης από τα σπλάχνα της ομάδας που δείχνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες. Στόχος του Δικεφάλου είναι να επεκτείνει το συμβόλαιο του «Κούλιε» – όπως αυτό του Κοτάρσκι – μέχρι το καλοκαίρι του 2028, προσφέροντας του έναν διπλασιασμό στις ετήσιες απολαβές του με υψηλά μπόνους κατάκτησης τίτλων και προσωπικών στόχων.

Όπως ισχύει και στις πρόσφατες ανανεώσεις, ο ΠΑΟΚ και ισχύει και στο εν ενεργεία συμβόλαιο του Κουλιεράκη, θέλει να διατηρήσει την μηδενική ρήτρα αποδέσμευσης προκειμένου να έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις όταν και όποτε έρθει κάποια ομάδα για να καταθέσει πρόταση για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Φετφατζίδη στην Ελλάδα λόγω Σα Πίντο - Φήμες για μεγάλη ομάδα, γκελ και στους Άραβες