Facebook Pixel ΑΕΚ: "Ντου" της Φενέρ για άσο της ΑΕΚ - Έξι εκατομμύρια ζητάει ο Μελισσανίδης - Ούτε Πινέδα ούτε Λιβάι Γκαρσία!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-20 18:02:00

"Ντου" της Φενέρ για άσο της ΑΕΚ - Έξι εκατομμύρια ζητάει ο Μελισσανίδης - Ούτε Πινέδα ούτε Λιβάι Γκαρσία!

του Γιώργου Κτενά
"Ντου" της Φενέρ για άσο της ΑΕΚ - Έξι εκατομμύρια ζητάει ο Μελισσανίδης - Ούτε Πινέδα ούτε Λιβάι Γκαρσία!

Βασικός με Αλμέιδα, αλλαγή στην Τουρκία! Δεν είναι της... λάμψης Πινέδα, Λιβάι Γκαρσία και Αραούχο, όμως οι τελευταίες του δύο σεζόν έχουν απογειώσει την καριέρα του και οι Τούρκοι τον παρακολουθούν πλέον πολύ στενά.

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία υπάρχει στο ρεπορτάζ τής ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες, καθώς σύμφωνα με πηγή από την Τουρκία ο Νταμιέν Σιμάνσκι βρίσκεται στη λίστα της Φενέρμπαχτσε. Ο 28χρονος διεθνής Πολωνός χαφ διανύει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ένωσης, αν και έτσι κι αλλιώς η καριέρα του στους Κιτρινόμαυρους είναι αξιοπρόσεκτη.

Ο Σιμάνσκι είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027, και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ. Από την Ένωση όχι μόνο δεν καίγονται να πουλήσουν τον παίκτη αλλά, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρχε πριν από αρκετό καιρό, δεν σκοπεύουν να πέσουν κάτω από τα 6 εκατ. ευρώ. Ειδικά από τη στιγμή που είχαν χρειαστεί 1,5 εκατ. ευρώ για το deal αγοράς του από την Αχμάτ Γκρόζνι.

Κι εδώ είναι που υπάρχει το ενδιαφέρον για το μέλλον του Πολωνού άσου, δεδομένο ότι ναι μεν δεν μετακινείται από την 11άδα τής ομάδας και ο Ματίας Αλμέιδα δεν συζητάει την αποχώρησή του, αλλά αν το τουρκικό κλαμπ κάνει μια πολύ καλή προσφορά, μπορεί τα δεδομενα να αλλάξουν.

Εδώ φάνηκε πολύ χρήσιμη η επικοινωνία με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλάκο, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Τουρκία, για να δούμε τι ισχύει με τη Φενέρ και το ρόστερ της.

"Ασταμάτητη φέτος η Φενέρ - Πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι - Χαφ που δεν κάνουν τη διαφορά"

Δημήτρη, σε ποια κατάσταση είναι φέτος η Φενέρ;

"Είναι ασταμάτητη αφού έχει 16 νίκες σε 16 ματς σε Τουρκία και Ευρώπη, είναι εκπληκτικό αυτό που κάνει. Ο προπονητής τούς έχει κάνει ψυχωμένους και θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα οπωσδήποτε φέτος".

Το ρόστερ τής ομάδας πώς είναι;

"Έχει πάρα πολλές μεταγραφές φέτος. Ειδικά στα χαφ έχει πολλούς και τους αλλάζει στην 11άδα ο προπονητής. Ο Φρεντ είναι βασικός και οι υπόλοιποι μπαίνουν με ροτέισον. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κάνει τη διαφορά κανένας".

"Πολλά τα 6 εκατ. ευρώ - Αμυντικός χαφ χωρίς επιθετικές πρωτοβουλίες - Θα μπει στο ροτέισον"

Η ΑΕΚ φέρεται να ζητάει 6 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του - Μπορεί να δώσει τέτοιο ποσό η Φενέρ για έναν χαφ;

"Δε νομίζω, 6 εκατ. ευρώ είναι πολλά χρήματα. Ειδικά για έναν χαφ που, λογικά, θα ενταχθεί στο ροτέισον και δεν θα είναι βασικός".

Μπορεί, αγωνιστικά, να ξεχωρίσει;

"Θα μπορούσε να σταθεί ως 6άρι, με λιγότερες επιθετικές πρωτοβουλίες. Γιατί χαφ με επιθετικά χαρακτηριστικά έχει πολλούς, αν πάρει κάποιον θα είναι για να έχει την άμυνα στο μυαλό του". 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για... 8.2 εκατ. λόγους δεν παίζει ο Βλαχοδήμος στη Νότιγχαμ - Γιατί τον ήθελε ο Μαρινάκης - Ο όρος για Ολυμπιακό
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags