Facebook Pixel Άρης: Σε… απόγνωση ο Μάντζιος στον Άρη - Ψάχνει λύση με τον Λάζαρο - Πρέπει να ρίξει χρήμα ο Καρυπίδης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-21 18:00:00

Σε… απόγνωση ο Μάντζιος στον Άρη - Ψάχνει λύση με τον Λάζαρο - Πρέπει να ρίξει χρήμα ο Καρυπίδης!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Τα πολλά προβλήματα στους Κίτρινους έχουν υποχρεώσει τον Έλληνα κόουτς να κάνει «πειράματα» για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ…

Μεγάλο είναι το πρόβλημα που υπάρχει στον Άρη αυτή την περίοδο, καθώς ο σχεδιασμός το περασμένο καλοκαίρι δεν είχε γίνει από τον Άκη Μάντζιο αλλά είναι ο Έλληνας τεχνικός που καλείται τώρα να βρει λύσεις.

Μόνο που βρισκόμαστε προς τα τέλη Οκτώβρη και, φυσικά, η ενίσχυση δεν μπορεί να έρθει με μεταγραφή, αν και μοιάζει απόλυτη ανάγκη για να γίνει κάτι τέτοιο. Οι πολλοί τραυματισμοί έχουν προκαλέσει τον προβληματισμό τού Μάντζιου που χρειάζεται ενίσχυση στο ρόστερ, καθώς για παράδειγμα οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο είναι οι μοναδικές λύσεις για το κέντρο τής άμυνας μέχρι να φτάσει η χειμερινή μεταγραφικη περίοδος, δεδομένου ότι και ο Δεληζήσης τραυματίστηκε σοαβαρά.

Για την επιθετική γραμμή δεν χρειάζεται καν να γίνει αναφορά στην παρουσία του Λορέν Μορόν, που σαφώς και δεν έχει έρθει στη Ελλάδα για διακοπές και η αξία του είναι δεδομένη (έχει πετύχει ήδη 5 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ στα 7 πρώτα ματς του πρωταθλήματος), αλλά είναι η μοναδική λύση επιθετικού στην ομάδα.

Ο Άκης Μάντζιος προχώρησε στην περίοδο της διακοπης λόγω των εθνικών ομάδων σε μια μίνι προετοιμασία, ώστε να περάσει τακτικά τις ιδέες του στην ομάδα, αλλά δεν μπορεί να καταπιεί και σπαθιά! Γιατί, πλέον, ο Άρης έχει και αριθμητικό πρόβλημα σε άμυνα και επίθεση.

Για αυτό και οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν το προφανές, χωρίς όμως να γίνει η ανάγκη φιλότιμο: Στράφηκαν στην Κ19 του συλλόγου, που υπάρχει καλό υλικό και ο Κώστας Καζάνας πραγματοποιεί πολύ καλή δουλειά - Χωρίς να ξεχνάμε, βέβαια, ποτέ ότι μιλάμε για παιδιά που παίζουν σε πρωτάθλημα Κ19 και, φυσικά, χρειάζονται χρόνο για να βρεθούν αντίπαλοι με ποδοσφαιριστές από τη μεγάλη ομάδα.

Παρόλα αυτά οι πληροφορίες τού sportdog από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ήδη 5-6-7 παιδιά από την Κ19 (θυμίζουμε ότι ο Άρης είναι το μοναδικό κλαμπ από τα μεγάλα που δεν έχει β΄ ομάδα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2) βρίσκονται στις προπονήσεις τής πρώτης ομάδας - Και αμυντικός χαφ και ακραίοι και επιθετικοί.

Για την ώρα δεν έχουν πάει στην πρώτη ομάδα για προπονήσεις στόπερ, καθώς ο τραυματισμός του Δεληζήση είναι πρόσφατος, αλλά θα συμβεί κι αυτό. Επίσης, ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι επιθετικός που να είναι επιθετικός και όχι από... βαφτίσια, δεν υπάρχει ούτε στην Κ19. Παρόλα αυτά υπάρχουν παιδιά που μπορούν να παίξουν στη κορυφή της επίθεσης και, όπως έχουμε ξαναγράψει, ανάσες στον Μορόν θα γίνει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, σε μια κατά συνθήκη λύση ψευτοεννιαριού. 

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Φετφατζίδη στην Ελλάδα λόγω Σα Πίντο - Φήμες για μεγάλη ομάδα, γκελ και στους Άραβες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags