Facebook Pixel ΑΕΚ: Μόλις έσκασε ανακοίνωση ΑΕΚ - Τι ζητάει εν όψει Αστέρα
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-22 11:16:00

Μόλις έσκασε ανακοίνωση ΑΕΚ - Τι ζητάει εν όψει Αστέρα

Sportdog Team
Μόλις έσκασε ανακοίνωση ΑΕΚ - Τι ζητάει εν όψει Αστέρα

Λίγες μόλις ώρες πριν την αναμέτρηση στην Τρίπολη.

Η ΑΕΚ ζήτησε εκ νέου μέσω ανακοίνωσής της να μην πάει κανένας φίλαθλός της στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης αν δεν έχει εισιτήριο, αφού δεν υπάρχουν άλλα διάθεσιμα για τους Κιτρινόμαυρους.

Τόνισε, επίσης, πως δεν πρέπει να προκληθεί η παραμικρή ένταση που θα μπορούσε βάλει σε κίνδυνο την έδρα της Ένωσης μιας και ακολουθεί και το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Φίλοι της ΑΕΚ.

Σας υπενθυμίζουμε πως ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, κανείς φίλαθλος της ομάδας μας δεν πρέπει να επιχειρήσει να προσεγγίσει στο γήπεδο, χωρίς να έχει ήδη εισιτήριο.

Η ζήτηση για τα διαθέσιμα για τους φιλάθλους μας εισιτήρια ήταν πολύ μεγάλη και δεν ήταν δυνατό να καλυφθεί από τον αριθμό που εξασφαλίστηκε και είναι ήδη μεγάλος. Παρακαλούμε προστατεύστε την ΑΕΚ και μην επιχειρήσετε να πάτε στο γήπεδο χωρίς να έχετε εισιτήριο.

Επιπλέον μην ξεχνάτε πως το σημερινό παιχνίδι ακολουθεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena και δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση η ΑΕΚ να κινδυνέψει με οποιαδήποτε τιμωρία.

Παρακαλούμε να δείξετε πνεύμα συνεργασίας με όλους όσοι είναι επιφορτισμένοι με την τήρηση της τάξης.

Στηρίζουμε την ομάδα μας και την προστατεύουμε και για την δύσκολη συνέχεια.

Είμαστε σίγουροι πως για μια ακόμη φορά η συμπεριφορά σας θα είναι αυτή που πρέπει και σας ευχαριστούμε προκαταβολικά γι΄ αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη ΑΕΚ με Σεβίλλη για εξτρέμ στιλ... Ροντρίγκο - Τεχνική, ταχύτητα, γκολ - Μεγάλη επιτυχία αν έρθει Ελλάδα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags