Facebook Pixel Μπρένταν Ρότζερς: Ενθουσιασμός στην Σέλτικ με Πάλμα! Απίστευτη αποθέωση από Ρότζερς - Τι πρέπει να βελτιώσει
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-22 23:27:00

Ενθουσιασμός στην Σέλτικ με Πάλμα! Απίστευτη αποθέωση από Ρότζερς - Τι πρέπει να βελτιώσει

Sportdog Team
Ενθουσιασμός στην Σέλτικ με Πάλμα! Απίστευτη αποθέωση από Ρότζερς - Τι πρέπει να βελτιώσει

Μπορεί ο πρώην επιθετικός του Άρη να είναι λίγο καιρό στην Σκωτία, όμως ήδη έχει κάνει τους πάντες στους Κέλτες να τρίβουν τα... χέρια τους με όσα έχουν δει μέχρι στιγμής.

Μπρένταν Ρότζερς: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής της Σέλτικ για τον Λουίς Πάλμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τη Χαρτς, αναφέροντας ότι είναι ιδιαίτερα προικισμένος, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι περιμένει να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση στο μέλλον.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ποτέ δεν περιμένω πάρα πολλά όταν οι παίκτες μπαίνουν για πρώτη φορά. Εάν μπορούν να μπουν και να εγκατασταθούν αμέσως, τότε θα είναι υπέροχο, αλλά το να μπεις σε αυτή την ένταση κι αυτό το επίπεδο μπορεί να είναι μια πρόκληση. 

Μπορείτε να δείτε καθώς έρχεται από τον πάγκο ή ξεκινά παιχνίδια, αρχίζει να προσαρμόζεται καλά. Στο τελευταίο ματς πέτυχε ένα πολύ όμορφο κι έκανε δύο υπέροχες πάσες στο παιχνίδι που θα μπορούσαν να καταλήξουν σε γκολ. Είναι ένας πραγματικά προικισμένος τεχνικά παίκτης και περιμένω ότι η φυσική του κατάσταση θα γίνεται όλο και καλύτερη καθώς προσαρμόζεται στην ένταση του βρετανικού παιχνιδιού», είπε ο Μπρένταν Ρότζερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή μετά το Φάληρο ο ΠΑΟ - Δυνατά για στόπερ 2.2 εκατομμυρίων - "Δώρο" Αλαφούζου σε Γιοβάνοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags