Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ: Καθυστέρηση και χαμός στο ματς -Έπεσαν δακρυγόνα και οι κερκίδες άδειασαν!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-22 17:12:00

Ξύλο στην Τρίπολη, έπεσαν δακρυγόνα και οι κερκίδες άδειασαν - Καταγγελία ότι χτύπησαν ακόμα και γυναίκες! (Vid)

Sportdog Team

Αποπνικτική η κατάσταση στο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''.

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ: Με καθυστέρηση ξεκίνησε το δεύτερο μέρος της σημαντικής αναμέτρησης, μιας και έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών από την πλευρά της αστυνομίας! Συγκεκριμένα, έξω από το πέταλο των οργανωμένων της ΑΕΚ η ΕΛΑΣ προέβη σε χρήση δακρυγόνων και η κατάσταση έγινε αφόρητη. Φίλοι και των δύο ομάδων αναγκάστηκαν να βγουν από το γήπεδο για την ασφάλειά τους.

Ο Σιδηρόπουλος εξέτασε το χώρο και διαπίστωσε ότι με τέτοιες συνθήκες δεν μπορούσε να διεξαχθεί ο αγώνας και αποφάσισε να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια, έως ότου καθαρίσει πλήρως το τοπίο. Τελικά, ύστερα από λίγα λεπτά το πρόβλημα λύθηκε και είχαμε σέντρα.

Από την ΑΕΚ ξεκαθάρισαν πως ό,τι έχει γίνει στο ημίχρονο, οφείλεται αποκλειστικά στην επιθετική χωρίς λόγο στάση της αστυνομίας. Όχι μόνο στο διάστημα εκείνο στο ημίχρονο, αλλά και πριν το παιχνίδι, ακόμη και κατά την προσέλευση του κόσμου μας στην Τρίπολη.

Στο ημίχρονο χτυπούσαν αδιακρίτως ακόμη και γυναίκες, ενώ έγινε χρήση δακρυγόνων εκτεταμένη χωρίς προφανή λόγο. Πριν το ματς έσπρωχναν και είχαν επιθετική συμπεριφορά στον κόσμο που ήταν στην ουρά για να μπουν στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags