Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Καταγγελία ΠΑΟ: Άλλαξε γνωμάτευση ο γιατρός, τον πάμε στα δικαστήρια - Δεν ακούει ο Χουάνκαρ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-22 22:15:00

Καταγγελία ΠΑΟ: Άλλαξε γνωμάτευση ο γιατρός, τον πάμε στα δικαστήρια - Δεν ακούει ο Χουάνκαρ!

Sportdog Team
Καταγγελία ΠΑΟ: Άλλαξε γνωμάτευση ο γιατρός, τον πάμε στα δικαστήρια - Δεν ακούει ο Χουάνκαρ!

Έξαλλοι στο Τριφύλλι, πάει νοσοκομείο ο άσος του Παναθηναϊκού καθώς έχει τραυματιστεί. Τι αναφέρουν οι Πράσινοι για τον γιατρό του γηπέδου και την απόφασή να συνεχιστεί το ντέρμπι...

Παναθηναϊκός: Αλαλούμ στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης, καθώς όπως αναφέρουν οι Πράσινοι ο Χουάνκαρ μετά την ρίψη κροτίδας ζαλίζεται και δεν ακούει, με τον γιατρό αρχικά του ντέρμπι να κάνει γνωμάτευση όπου ανέφερε πως ο Ισπανός πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εξεταστεί, όμως λίγο αργότερα άλλαξε άποψη και είπε ότι ο παίκτης είναι καλύτερα και δεν υπάρχει λόγος διακοπής.

Μάλιστα το Τριφύλλι εξακολουθεί να αναφέρει ότι ο Χουάνκαρ πρέπει να πάει στο νοσοκομείο για να εξεταστεί, ενώ παράλληλα ζητάει εγγράφως την γνωμάτευση από τον γιατρό του αγώνα, ώστε να μπορέσει να κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Ο Χουάνκαρ ζαλίζεται και δεν ακούει, λόγω της κροτίδας που δέχθηκε. Για το λόγο αυτό μεταφέρεται στονοσοκομείο. Ο γιατρός του αγώνα άλλαξε την αρχική του γνωμάτευση που ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής μας δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και πλέον αναφέρει ότι ο Χουανκαρ είναι καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός ζητάει εγγράφως τη γνωματευση από τον γιατρό του αγώνα, ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον του», αναφέρει η ενημέρωση των Πρασίνων χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντολή Αλαφούζου για το Καραϊσκάκη - Τι ζητάει ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags