Facebook Pixel ΑΕΚ: Κετσετζόγλου: "Καταγγελίες για όσα έγιναν στην Τρίπολη - Τι γίνεται με τους τραυματίες στην ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-23 12:50:00

Κετσετζόγλου: "Καταγγελίες για όσα έγιναν στην Τρίπολη - Τι γίνεται με τους τραυματίες στην ΑΕΚ"

Sportdog Team
Κετσετζόγλου: "Καταγγελίες για όσα έγιναν στην Τρίπολη - Τι γίνεται με τους τραυματίες στην ΑΕΚ"

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης της ΑΕΚ στην Τρίπολη, αλλά και το… ιατρικό δελτίο εν όψει Μαρσέιγ.

Νίκη-βάλσαμο για την ΑΕΚ ήταν αυτή επί του Αστέρα στην Τρίπολη όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ είχε σημαντικό πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχε καλή εικόνα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Έδειξε μια αδυναμία να τελειώνει τις προσπάθειες του Αστέρα που ήταν πολύ καλός και βελτιωμένος. Βάσει των ευκαιριών του, ο Αστέρας μπορούσε να σκοράρει και η ΑΕΚ στάθηκε τυχερή, γιατί πέτυχε γκολ στην πρώτη της καλή ευκαιρία. Στο δεύτερο μέρος από την αρχή έδειξε σε καλύτερη κατάσταση και μετά την αποβολή απλοποιήθηκαν τα πράγματα και πήρε μια νίκη που χρειαζόταν πάρα πολύ», σημείωσε.

Όσο για την ένταση που υπήρχε έξω από το γήπεδο, με τη χρήση και δακρυγόνων από την αστυνομία είπε: «Έχουμε πολλές καταγγελίες από νορμάλ ανθρώπους για αδυναμία της αστυνομίας να διαχειριστεί μια απλή κατάσταση. Για πάρα πολλή ώρα είχε σταματήσει η ροή εισόδου των φιλάθλων, παρότι το γήπεδο είχε πολλές άδειες θέσεις και κατάμεστο ήταν μόνο το πέταλο. Αν ήταν υπεράριθμοι, φαίνεται στο γήπεδο».

Αναφορικά με την κατάσταση των τραυματιών εν όψει Μαρσέιγ, ανέφερε: «Το πιθανότερο είναι πως ο Μουκουντί με τον Πόνσε θα είναι διαθέσιμοι. Το πιο σημαντικό είναι πως όπως είπε ο Αλμέιδα, ο Φερνάντες τον Ιανουάριο θα προπονείται με την ομάδα. Θα είναι πολύ σημαντικό να τον έχει η ΑΕΚ στα playoffs, κάτι που δεν περιμέναμε».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο παίκτης που πρέπει να παραδεχτούν οι ΑΕΚτζήδες! Δεν είναι ο Ελίασον ούτε ο Τσούμπερ - Το… έκαψε ο Χατζισαφί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags