Facebook Pixel ΑΕΚ: Τσακίρης: "Το... κάρμα του Ελίασον και η απαράδεκτη συμπεριφορά της αστυνομίας"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-23 16:37:00

Τσακίρης: "Το... κάρμα του Ελίασον και η απαράδεκτη συμπεριφορά της αστυνομίας"

Sportdog Team

Ο Γιώργος Τσακίρης σχολίασε τη νίκη της ΑΕΚ στην Τρίπολη με πρωταγωνιστή τον Νίκλας Ελίασον, αλλά και την ένταση με την αστυνομία.

Στο κάρμα του Νίκλας Ελίασον, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ στο γήπεδο όπου πέρσι τραυματίστηκε σοβαρά στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης σχολιάζοντας τη νίκη στην Τρίπολη (0-3) μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ δεν είχε πολύ καλό ρυθμό και ένταση λόγω της διακοπής, ενώ δεν είχε και πολύ καλή χημεία λόγω των αλλαγών και των απουσιών. Ευτυχώς την κράτησε στο πρώτο ημίχρονο ο Στάνκοβιτς, που έκανε μια πολύ καλή επέμβαση. Το πρώτο γκολ ήταν αποτέλεσμα της ποιότητας του Τσούμπερ και ήταν και το… κάρμα του Ελίασον που σκόραρε στο γήπεδο που πέρσι τραυματίστηκε σοβαρά», ανέφερε.

Όσο για την ένταση έξω από το γήπεδο, είπε: «Η ελληνική αστυνομία πρέπει να αλλάξει το ύφος, τον τρόπο και τη φρασεολογία. Δεν βοηθά σε τίποτα αυτό, σε μια μέρα που είδαμε φίλους της ΑΕΚ να κάθονται μαζί με αυτούς του Αστέρα και να υπάρχουν 4.500 εκδρομείς στο γήπεδο χωρίς να γίνει το παραμικρό. Σε μια χρονιά που η αστυνομία έγινε συνένοχη δολοφονίας, είναι τουλάχιστον απαράδεκτη αυτή η συμπεριφορά».

Τέλος, αναφέρθηκε στα νεότερα από το ιατρικό δελτίο εν όψει του αγώνα της Πέμπτης στη Μασσαλία. «Είναι σημαντικό ότι επιστρέφουν ο Μουκουντί και ο Πόνσε. Ο Αραούχο είχε κάποιες ενοχλήσεις και βγήκε στο ημίχρονο. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα δούμε καλύτερα αύριο. Περιμένουμε να δούμε και τον Πισάρο και να δούμε και τα νεότερα για Λιβάι και Γκατσίνοβιτς».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα για το ντέρμπι από Φινοκαλιώτη! Ξεκάθαρος ο κανονισμός για διακοπή - Δίκαιη αποβολή στην Τρίπολη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags