Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Και στο δικό σου αυτί αν σκάσει κροτίδα... - Δεν είναι ιατρικό θέμα αν έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-23 17:25:00

"Και στο δικό σου αυτί αν σκάσει κροτίδα... - Δεν είναι ιατρικό θέμα αν έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι"

του Γιώργου Κτενά
"Και στο δικό σου αυτί αν σκάσει κροτίδα... - Δεν είναι ιατρικό θέμα αν έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι"

Ο Παντελής Νικολάου σχολιάζει στο Sportdog.gr τον τραυματισμό του Χουάνκαρ και τη διάγνωση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από την κροτίδα στο Γ. Καραϊσκάκης.

Εκτός των τεσσάρων γραμμών τού γηπέδου έχει μεταφερθεί το ενδιαφέρον του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, καθώς είναι σαφές ότι η διακοπή του λόγω της κροτίδας που έσκασε δίπλα στον Χουάνκαρ και ο τραυματισμός του, έχει δώσει άλλη προοπτική.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Παντελή Νικολάου, παλαίμαχο άσο τής ΑΕΚ και επικεφαλής τού ιατρικού τιμ τής ομάδας, Ορθοπεδικός, Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής - Αθλητικές Κακώσεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, προκειμένου να σχολιάσει τη διάγνωση που υπάρχει για τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Πόσο σημαντικό ήταν που έσκασε μια κροτίδα δίπλα στον πράσινο άσο, τι θα έπρεπε να γίνει από τη στιγμή που πονούσε και πότε θα επανέλθει η ακοή του; Οι απαντήσεις ακολουθούν.

"Παροδική η απώλεια ακοής με βάση τη γνωμάτευση - Δεν μπορούσε να συνεχίσει από τη στιγμή που πονούσε"

"Και στο δικό σου αυτί αν σκάσει μια κροτίδα, το ίδιο θα συμβεί όπως και με τον παίκτη του Παναθηναϊκού. Είναι σημαντικό γεγονός, γιατί δεν ακούς για ένα διάστημα και εξαρτάται από κάθε περίπτωση πόσο θα πάρει για να επανέλθει", ανέφερε αρχικά ο πεπειραμένος γιατρός και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Ευτυχώς από ο,τι φαίνεται θα είναι κάτι παροδικό με βάση τη γνωμάτευση που υπάρχει"

Με την ευχή να είναι όλα περαστικά και γρήγορα για το παιδί, ο τραυματισμός του μπορούσε να αποτελέσει αφορμή για να διακοπεί το ματς.

"Είναι σημαντικό γεγονός, από τη στιγμή που πονούσε δεν μπορούσε να συνεχίσει. Αυτό αφορά τον αθλητή. Για το αν έπρεπε να διακοπεί το ματς δεν είναι ιατρικό θέμα. Αιτία που διεκόπη το ματς είναι ότι έπεσε κροτίδα. Υπάρχουν νόμοι για την καλή διεξαγωγή ενός αγώνα και τις αποφάσεις που παίρνει μια ομάδα. Αλλά αυτά, λέω ξανά, δεν είναι ιατρικά θέματα αλλά των αθλητικών δικαστηρίων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα αποκάλυψη Γώγου: "Μία η γνωμάτευση, δεν την άλλαξα ποτέ - Κανένα θέατρο ο Χουάνκαρ" (audio)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags