Facebook Pixel Sportdog.gr | Ντέμης: "Έλεγαν η Αστυνομία θα ελέγχει τις εισόδους - Κοροϊδευόμαστε; Δεν υπάρχει καμία Κυβέρνηση" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-24 10:40:00

Ντέμης: "Έλεγαν η Αστυνομία θα ελέγχει τις εισόδους - Κοροϊδευόμαστε; Δεν υπάρχει καμία Κυβέρνηση" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ αναφέρθηκε στα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά το θάνατό του Μιχάλη Κατσουρή στη Νεα Φιλαδέλφεια.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης μετά την κροτίδα που έπεσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έφερε τον τραυματισμό του Χουάνκαρ στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός θυμήθηκε τα λεγόμενα της Κυβέρνησης μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

«Όλα αυτά ένα μήνα μετά το θάνατό του παιδιού στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με τον Πρωθυπουργό και τη Κυβέρνηση να λέει πως από εδώ και πέρα τελείωσαν αυτά που ξέρατε. Η Αστυνομία θα ελέγχει τις εισόδους κτλ. Κοροϊδευόμαστε; Πλάκα κάνουμε; Δεν υπάρχει καμία κυβέρνηση που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Ενα μηνα πριν είχαμε θάνατο. Θα ξανά ασχοληθούμε πότε; Ποτέ! Δεν ασχολείστε και δεν ασχολείται και κανείς παράγοντας. Το μόνο που κοιτάνε είναι ποιος θα είναι καλύτερος νομικά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλο το βίντεο παραπάνω...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags