Το πρόσωπο που είχε πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας στο ντέρμπι της Κυριακής που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ήταν ο γιατρός του αγώνα, αφού από αυτό εξαρτιόταν η έκβαση του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Ο Χρήστος Γώγος φιλοξενήθηκε στο Libero 107,4 και στην εκπομπή του SDNA και μίλησε για το περιβόητο ντέρμπι. Τι είπε για το ασθενοφόρο που έλειπε.

«Ο γιατρός του αγώνα έδωσε το ΟΚ και είπε να πάει ο παίκτης στο εφημερεύον νοσοκομείο. Είναι λεκτικά αυτά, όχι γραπτά. Επρεπε να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις.  Δεν θα άφηνα τον Χουάνκαρ να παίξει αν ήμουν γιατρός του Παναθηναϊκού. Η γνωμάτευση από το νοσοκομείο Υγεία είναι σωστή. Ενα πράγμα που αγνοείται όλοι σας είναι πως στα αποδυτήρια έχουν συγκεκριμένα μηχανήματα και εμένα αν μου έλεγε ο γιατρός του αγώνα πως ο παίκτης δεν ακούει και έχει αδυναμία στήριξης ή βάδισης δεν θα περίμενα στιγμή για να βελτιωθεί. Ολοι χάθηκαν μέσα στο ψάξιμο του fit και no fit, αφού οι δύο ομάδες ήθελαν να πάρουν το ματς στα χαρτιά.

«Έχω σωματική προστασία επειδή δέχθηκα απειλές»

Δεν δέχθηκα απειλές και σωματική βία στα αποδυτήρια, είχα 15 άτομα επάνω μου και για αυτό καθυστέρησε η σύνταξη και δεν υπήρχε αλλαγή γνωμάτευσης. Δεν υπήρχε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, επειδή είχε φύγει φίλαθλος με αυτό. Έχω σωματική προστασία επειδή δέχθηκα απειλές. Έχω πάνω από 8.000 κλήσεις και 3.000 μηνύματα βρίζοντας μέχρι και τη πεθαμένη γυναίκα του και απείλησαν τη ζωή μου. Φοβήθηκε η οικογένεια μου. Εγώ δεν μασάω», τόνισε.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mέχρι τέλους, σε οποιαδήποτε έδρα ο ΠΑΟ - 2 Χέσε και 2 Σεμέδο ο Ολυμπιακός - Να αλλάξει ο γελοίος κανονισμός