Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απόφαση Ολυμπιακού για κροτίδα - Τέλος το Καραϊσκάκη για τον "ανεγκέφαλο" - "Πέφτει μακριά από παίκτες..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-24 21:22:00

Απόφαση Ολυμπιακού για κροτίδα - Τέλος το Καραϊσκάκη για τον "ανεγκέφαλο" - "Πέφτει μακριά από παίκτες..."

Sportdog Team
Απόφαση Ολυμπιακού για κροτίδα - Τέλος το Καραϊσκάκη για τον "ανεγκέφαλο" - "Πέφτει μακριά από παίκτες..."

Οι Πειραιώτες ενημέρωσαν για τις προθέσεις τους και παίρνουν άμεσα μέτρα για να εντοπίσουν τον οπαδό που πέταξε την κροτίδα!

Ο Ολυμπιακός αναφέρει ότι δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και γι' αυτό έχει μπει στη διαδικασία να βρει τον ανεγκέφαλο που πέταξε την κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο. Οι ερυθρόλευκοι συμπληρώνουν πως αυτή πέφτει μακριά από τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Η ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

Από την Κυριακή το βράδυ με τη χρήση τεχνικών μέσων και μαρτυρίες των φιλάθλων μας προσπαθούμε να εντοπίσουμε τον άνθρωπο που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι και ας είναι πλέον βέβαιο από όλα τα οπτικοακουστικά μέσα ότι πέφτει μακριά απο τους παίκτες του ΠΑΟ και προφανώς δεν μπορεί να τους προκαλέσει το παραμικρό.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και στον συγκεκριμένο θα απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο «Γ. Καραισκάκης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρπάζει… τζάμπα τον Σκάρπα ο Τίτε - Αυτή είναι η συμφωνία της μεταγραφής - Δυνατά Ολυμπιακός για Μπρούνο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags